Op de hoogte van nieuwe projecten in Groningen? Klik hier!

Het Vuursteenhof - Vinkhuizen - Hofwoningen Knarrenhof (CPO)

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Groningen, project Het Vuursteenhof - Vinkhuizen - Hofwoningen Knarrenhof (CPO)

Algemene informatie

naam project Het Vuursteenhof - Vinkhuizen - Hofwoningen Knarrenhof (CPO)
aantal koopwoningen 16
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 200.000 - € 200.000
oppervlakte 70 - 180 m²
perceeloppervlakte 110 - 110 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Stichting Knarrenhof
makelaar Stichting Knarrenhof
gemeente Groningen

Informatie

Het nieuwbouwproject Het Vuursteenhof - Vinkhuizen - Hofwoningen Knarrenhof (CPO) wordt gebouwd in de plaats Groningen. Dit project bevindt zich in de wijk Schilders- en Zeeheldenwijk. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 16 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 200.000 tot € 200.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 70 tot ca. 180 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 110 tot 110 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Stichting Knarrenhof in Noordlaren.

Andere nieuwbouwprojecten in Groningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Groningen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
16 woningen
Prijs Euro 200.000
Beschikbaarheid op aanvraag bij de betrokken partijen

Type: Hofwoningen Knarrenhof (CPO)
We realiseren 16 koopwoningen aan de Vuursteenstraat vanaf ca € 200.000. (ca. €650/mnd netto zonder eigen geld met aflossing). Wij doen met de sfeer, rust & ‘burgerfatsoen’ van vroeger, maar dan groter, moderner en met alle comfort en privacy van nu. 

Landelijk hebben zich al meer dan 1100 mensen aangemeld voor onze projecten. Gemiddeld is men 59.5 jaar jong, maar de leeftijd varieert van 43 tot 90 jaar. Juist deze mix in leeftijd is leuk en belangrijk voor de zelfstandigheid op de lange termijn.U bepaalt met ons het uiterlijk, de grootte en de plattegrond van de woning en de gemeenschappelijke tuin. Uiteraard met een compleet programma (wonen, slapen, badkamer, keuken) op de begane grond. De woningen zijn zorgvoorbereid, u kunt hier tot en met uw laatste dag zelfstandig blijven.

Knarrenhof
Sinds 2011 is er een beweging gaande in het landschap van het collectief wonen: Knarrenhof. De geuzennaam is afkomstig van Koot & Bie en is ene knipoog naar de commercieel projectontwikkelaars met hun ronkende namen.
In dit concept wonen mensen met 100% privacy, maar met de mogelijkheid om dingen samen te doen in de gemeenschappelijke tuin of hobbyruimte. 
 
De inspiratie voor dit concept kwam onder andere van de Groninger Hofjes die al veelvuldig bezocht zijn. Het concept wordt door een landelijke Stichting gerealiseerd in nauwe samenwerking met de afnemers (CPO Collectief Particulier Opdrachtgeversschap).

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Het Vuursteenhof - Vinkhuizen
Wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw wijk? Wilt u prettig en veilig
wonen? Dan is het ‘VuursteenHof ’ in Vinkhuizen wellicht iets voor u.
In dit project heeft ieder zijn eigen woning, tuin, zolder & berging. Maar daarnaast ook een gemeenschappelijke tuin en hobbyruimte. U woont er met gelijkgestemden, mensen die ‘noaberschap’ hoog in het vaandel hebben staan en die voor elkaar klaar staan als het nodig is.

LET OP! CPO project. Kaveloppervlak, woonoppervlak en aantal kamers is vrij indeelbaar. In overleg met andere geinteresseerden.

De prijs van €200.000,- is een vanaf prijs.

Interesse?
Ook in Groningen (o.a. Vinkhuizen, Beijum) gaan wij - Stichting Knarrenhof Nederland - dit concept te realiseren. De gemeente en medici steunen ons hierbij. We zoeken nu nog enkele mensen voor Vinkhuizen. Meer informatie vindt u op onze website: www.knarrenhof.nl. Kijk maar bij ‘’waar’’. Opgeven kan ook alvast op het mailadres: info@knarrenhof.nl
Bij ons geldt daarbij niet het recht van de rijkste, maar van de trouwste. Hoe langer 
iemand bij ons ingeschreven is, hoe eerder deze persoon mag kiezen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?