Op de hoogte van nieuwe projecten in Eijsden-Margraten? Klik hier!

Gronsveld, Waterrijk - Geschakelde villa

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Gronsveld, project Gronsveld, Waterrijk - Geschakelde villa

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Gronsveld, Waterrijk - Geschakelde villa
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 339.000 - € 339.000
oppervlakte 150 - 150 m²
perceeloppervlakte 385 - 385 m²
inhoud 650 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
makelaar Tijs Hillen Makelaardij B.V.
gemeente Eijsden-Margraten

Informatie

Het nieuwbouwproject Gronsveld, Waterrijk - Geschakelde villa wordt gebouwd in de plaats Gronsveld, in de gemeente Eijsden-Margraten. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 01 Gronsveld. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 1 te koop staande vrijstaand huis.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 339.000 tot € 339.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 150 tot ca. 150 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 385 tot 385 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Tijs Hillen Makelaardij B.V. in Meerssen.

Andere nieuwbouwprojecten in Eijsden-Margraten kunt u hier vinden: Nieuwbouw Eijsden-Margraten

Woningen
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 339.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
2Te Koop3851506504€ 339.000v.o.n. 

Type: Geschakelde villa
De levensloopbestendige villa`s zijn niet alleen unieke woningen door hun mooie en vernieuwende architectuur. Deze woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn nog 2 slaapkamers en een extra badkamer. (Standaard heeft deze woning twee badkamers). De bovenste verdieping is voorzien als ateliersruimte. Aan drie zijdes zijn ramen aanwezig waardoor je een mooi uitzicht hebt over het buitengebied. (Optioneel kan deze ruimte omgezet worden in 1 of 2 extra slaapkamers). Het is verder mogelijk om de woning naar uw wensen in te delen door bijvoorbeeld de slaap- en badkamer op de begane grond te wijzigen in een kantoorruimte of grote open leefkeuken.

Project: Gronsveld, Waterrijk
Gronsveld (Groéselt) is een plaats in de gemeente Eijsden - Margraten met circa 2500 inwoners. Gronsveld ligt tegen de zuidlijn van Maastricht aan. Het is jaren lang een eigen gemeente geweest. In 1982 is het bij de gemeente Eijsden samengevoegd. De gemeente Eijsden is in 2011 samen gegaan met de gemeente Margraten en is nu de gemeente Eijsden-Margraten.
Gronsveld heeft een rijk verenigingsleven met een schutterij, harmonie en diverse sportverenigingen.
Er zijn diverse bezienswaardigheden in het dorp zoals het kasteel van Gronsveld, de Sint Martinuskerk en de Torenmolen van Gronsveld. De Torenmolen behoort zelfs tot de Nederlandse UNESCO-monumenten. Ook voor natuurliefhebbers is er genoeg te doen. Het Savelbos is gedeeltelijk in Gronsveld gelegen. Hier bevinden zich mooie wandel- en fietsroutes.
Verder zal er binnenkort gestart geworden met de bredeschoolvoorziening in de kern van Gronsveld.

Het Waterrijk Gronsveld is een nieuwbouwproject dat staat voor mooie huizen aan de rand van het buitengebied van Gronsveld. Met alle gemakken voorzien van het centrum van Maastricht. Het centrum van Maastricht is op 10 minuten afstand met de auto.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?