Op de hoogte van nieuwe projecten in Eijsden-Margraten? Klik hier!

Gronsveld, Waterrijk - Vrijstaande villa

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Gronsveld, project Gronsveld, Waterrijk - Vrijstaande villa

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Gronsveld, Waterrijk - Vrijstaande villa
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 349.000 - € 349.000
oppervlakte 170 - 170 m²
perceeloppervlakte 500 - 500 m²
inhoud 670 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
makelaar Tijs Hillen Makelaardij B.V.
gemeente Eijsden-Margraten

Informatie

In Gronsveld (gemeente Eijsden-Margraten) wordt het nieuwbouwproject Gronsveld, Waterrijk - Vrijstaande villa gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 01 Gronsveld. Dit project omvat slechts 1 te koop staande vrijstaand huis.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 349.000 tot € 349.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 170 tot ca. 170 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 500 tot 500 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Tijs Hillen Makelaardij B.V. in Meerssen.

Andere nieuwbouwprojecten in Eijsden-Margraten kunt u hier vinden: Nieuwbouw Eijsden-Margraten

Woningen
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 349.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop5001706704€ 349.000v.o.n. 

Type: Vrijstaande villa
De levensloopbestendige villa`s  zijn niet alleen unieke woningen door hun mooie en vernieuwende architectuur. Deze woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond.
Op de eerste verdieping zijn nog 2 slaapkamers en een extra badkamer. (Standaard heeft deze woning twee badkamers). De bovenste verdieping is voorzien als ateliersruimte. Aan drie zijdes zijn ramen aanwezig waardoor je een mooi uitzicht hebt over het buitengebied. (Optioneel kan deze ruimte omgezet worden in 1 of 2 extra slaapkamers). 
Het is verder mogelijk om de woning naar uw wensen in te delen door bijvoorbeeld de slaap- en badkamer op de begane grond te wijzigen in een kantoorruimte of grote open leefkeuken.

Project: Gronsveld, Waterrijk
Gronsveld (Groéselt) is een plaats in de gemeente Eijsden - Margraten met circa 2500 inwoners. Gronsveld ligt tegen de zuidlijn van Maastricht aan. Het is jaren lang een eigen gemeente geweest. In 1982 is het bij de gemeente Eijsden samengevoegd. De gemeente Eijsden is in 2011 samen gegaan met de gemeente Margraten en is nu de gemeente Eijsden-Margraten.
Gronsveld heeft een rijk verenigingsleven met een schutterij, harmonie en diverse sportverenigingen.
Er zijn diverse bezienswaardigheden in het dorp zoals het kasteel van Gronsveld, de Sint Martinuskerk en de Torenmolen van Gronsveld. De Torenmolen behoort zelfs tot de Nederlandse UNESCO-monumenten. Ook voor natuurliefhebbers is er genoeg te doen. Het Savelbos is gedeeltelijk in Gronsveld gelegen. Hier bevinden zich mooie wandel- en fietsroutes.
Verder zal er binnenkort gestart geworden met de bredeschoolvoorziening in de kern van Gronsveld.

Het Waterrijk Gronsveld is een nieuwbouwproject dat staat voor mooie huizen aan de rand van het buitengebied van Gronsveld. Met alle gemakken voorzien van het centrum van Maastricht. Het centrum van Maastricht is op 10 minuten afstand met de auto.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?