Op de hoogte van nieuwe projecten in Harderwijk? Klik hier!

Waterfront, Boothuizen, fase 2

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Harderwijk, project Waterfront, Boothuizen, fase 2

Algemene informatie

naam project Waterfront, Boothuizen, fase 2
aantal woningen 20
type woningen rijwoning
hoekwoning
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Synchroon B.V.
makelaar Brandt Makelaars
gemeente Harderwijk

Belangrijke data

start verkoop 3e kwartaal 2018

Informatie

Het nieuwbouwproject Waterfront, Boothuizen, fase 2 wordt gebouwd in de plaats Harderwijk. Dit project bevindt zich in de wijk Binnenstad.

Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Brandt Makelaars in Harderwijk.

Andere nieuwbouwprojecten in Harderwijk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Harderwijk

Vanuit de boothuizen vaart u binnen enkele minuten naar het Wolderwijd. Linksom vaart u via het Gooimeer naar het Markermeer. Amsterdam, Volendam, Hoorn en Enkhuizen hebben mooie havens. Rechtsom vaart u via het Veluwemeer naar het IJsselmeer of de Friese wateren. Deze karakteristieke boothuizen liggen dus centraal op elke denkbare manier. ’s Avonds loopt u zo naar de pittoreske binnenstad van Harderwijk met haar goede restaurants.
Vanzelfsprekend kunt u in de boothuizen uw jacht, sloep of zeilboot in de zomer en winter stallen. De boothuizen krijgen een recreatieve (verblijfs)bestemming en hebben geen permanente woonbestemming.
De boothuizen zijn bereikbaar via het Dolfinariumeiland. Voor de boothuizen komen 2 eigen parkeerplaatsen. In het verlengde van de boothuizen komen steigers waar uw boot ook (deels) buiten kan liggen. De verdieping is in de basis een geïsoleerde casco ruimte. Er zijn diverse inbouwpakketten mogelijk zoals een weekendverblijf of zelfs een compleet vakantieappartement. De boothuizen worden in drie verschillende typen aangeboden.

Planning start verkoop zomer 2017.

foutje ontdekt?