Op de hoogte van nieuwe projecten in Haren? Klik hier!

11 luxe villa’s in het Harener Holt

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Haren --- Haren, project 11 luxe villa’s in het Harener Holt

Algemene informatie

naam project 11 luxe villa’s in het Harener Holt
aantal woningen 11
type woningen vrijstaand
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar PC Vastgoedontwikkeling B.V.
makelaar Thuis Nieuwbouwmakelaars
gemeente Haren

Belangrijke data

start verkoop 1e kwartaal 2017

Informatie

Het nieuwbouwproject 11 luxe villa’s in het Harener Holt wordt gebouwd in de plaats Haren --- Haren, in de gemeente Haren. Dit project bevindt zich in de wijk Centrum.

De oplevering van deze woningen start 1e kwartaal 2017. Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Thuis Nieuwbouwmakelaars in Groningen.

Andere nieuwbouwprojecten in Haren kunt u hier vinden: Nieuwbouw Haren

11 Luxe villa’s in Het Harener Holt
Groen wonen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan! Direct aan de noordkant van het dorp Haren en vlakbij de stad Groningen komt de nieuwe wijk Het Harener Holt. De rijke historie van het gebied vormde de inspiratie voor de groene en karakteristieke indeling van de wijk. Knotwilgen, groene houtsingels en houtwallen bepalen het beeld en sluiten mooi bij aan bij het dorpse Haren. Tegelijkertijd bent u met een kwartiertje fietsen in het centrum van Groningen.

De plek had niet mooier kunnen zijn. Aan de ene kant grenst de locatie aan het oude deel van Haren, met herenhuizen in jarendertigstijl en monumentale bomen. Aan de andere kant liggen landerijen die het dorp verbinden met de nabijgelegen stad Groningen. Kortom, het beste van twee werelden.
 
In deelgebied 6 van Het Harener Holt; de Groene Kamers, het mooie groene deelgebied met prachtige oude bomen en houtwallen, worden bouwkavels uitgegeven. Dit deelgebied krijgt het karakter van een villadorp.
Op 11 kavels, gelegen in het middengebied, biedt PC Vastgoed prachtige luxe vrijstaande villa’s aan. Deze villa’s zijn zeer ruim met in de basis al zo’n 240 m2 woonoppervlakte. Uiteraard kunt u deze villa geheel naar uw eigen wensen aanpassen. PC Vastgoed maakt in gesprek met u een villa voor u op maat. Hierbij zijn diverse variaties denkbaar in indeling, uitbreiding, gevelmaterialen en -kleuren en zelfs kapvorm. Uw woonwensen zijn het uitgangspunt.
 
De betreffende kavelnummers vindt u terug op de situatietekening, te weten: 6.04 t/m 6.06, 6.24 t/m 6.29, 6.18 en 6.19. De oppervlakte van een perceel bedraagt minimaal 650 m2. De villa’s zullen in de verkoop worden gebracht vanaf EUR 749.000,- v.o.n.
 
Als u belangstelling heeft voor een van deze villa’s, dan kunt u dit kenbaar maken bij PC Vastgoed of bij Thuis Nieuwbouwmakelaars. Tijdens de kerstvakantie kunt u bij Thuis Nieuwbouwmakelaars de eerste informatie over deze villa’s bekijken of al een bouwnummer van uw voorkeur aangeven. In het nieuwe jaar, als de villa’s officieel in de verkoop worden gebracht, kan PC Vastgoed een afspraak met u maken om u nader te informeren.

foutje ontdekt?