Op de hoogte van nieuwe projecten in Heemskerk? Klik hier!

Assumerhof - 52 woningen - Kruishuis

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Assumerhof - 52 woningen - Kruishuis
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 549.000 - € 549.000
oppervlakte 192 - 192 m²
perceeloppervlakte 446 - 446 m²
inhoud 712 m³
aantal kamers 7

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Noordwest
tweede projectontw. Heijmans Vastgoed Midden
makelaar Brantjes Makelaars Heemskerk
tweede makelaar Tromp Makelaardij
gemeente Heemskerk

Informatie

In Heemskerk wordt het nieuwbouwproject Assumerhof - 52 woningen - Kruishuis gerealiseerd. Dit is in de wijk Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek. Dit project omvat slechts 2 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 549.000 tot € 549.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 192 tot ca. 192 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 446 tot 446 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Brantjes Makelaars Heemskerk in Heemskerk. U kunt ook terecht bij makelaar Tromp Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Heemskerk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Heemskerk

Woningen
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 549.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
01Te Koop4461927127€ 549.000v.o.n. 

Type: Kruishuis
Vier waardige kruishuizen vormen de stijlvolle entree van het villapark. Wanneer u de grote woningen passeert, kunt u de keuze voor hun plek in het plan alleen nog maar beamen. Hier voldoen de huizen volledig aan de gewenste uitstraling van het villapark. De gevels van de woningen zijn de prachtige visitekaartjes van de wijk en de eerste kennismaking van de bezoeker met het chique project zal dan ook een goede zijn. Wanneer u op zoek bent naar optimale leefruimte en graag in een mooi vormgegeven omgeving woont, kunt u prima kiezen voor de kruiswoning. Ook als u op zoek bent naar een grote tuin die over het water uitkijkt, een eigen garage wilt en een aparte woonkeuken, zult u uitermate gecharmeerd zijn van dit type woning.

De garage is vrijstaand en is niet aan de woning geschakeld. Via de overdekte ingang aan de zijgevel betreedt u de gastvrije entree die met een deur overgaat in de ruime hal. Deze hal met trap naar boven heeft klassieke openslaande deuren naar de woonkamer én naar de woonkeuken. De grote woonkamer met leuke hoekjes, heeft openslaande deuren naar het terras en de langgerekte tuin aan het water. De woonkeuken is bijzonder comfortabel en er is voldoende ruimte voor een grote tafel. De eerste verdieping bestaat uit een luxe badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. De grote ouderslaapkamer en twee kleinere slaapkamers maken de verdieping compleet. Op de tweede verdieping bevinden zich nog drie kamers en hier is de mogelijkheid om een tweede badkamer te realiseren.

 • Bouwnummer getekend:1
 • Bouwnummer gespiegeld : 2
 • Woonoppervlakte circa 192 m2
 • Kaveloppervlakte circa 460 - 472 m2
 • 6 slaapkamers
 • Sanitair Villeroy & Boch
 • Tweede badkamer mogelijk
 • Vloerverwarming op de begane grond
 • Houten binnenkozijnen
 • Aparte garage
 • Parkeren op eigen terrein
Project: Assumerhof - 52 woningen
Ervaar de luxe van een huis in Assumerhof!

Indrukwekkende lanen, Slot Assumburg met het park en mooie waterparijen vormen het toneel van Assumerhof: een nieuw woonplan dat ruimte biedt aan 52 statige villa's ontworpen in Victoriaanse stijl door Krier en Kohl Architecten. De meeste woningen zijn al gerealiseerd en bewoond en nu brengen we de laatste 12 villa's in drie varianten in verkoop.

Geïnspireerd op een van Nederlands bekendste interieurontwerpers, Marcel Wolterinck, laten wij u zien dat de indelings- en inrichtingsmogelijkheden eindeloos zijn en op een simpele manier zoveel luxe en comfort toevoegen aan een toch al prachtig huis.

De rijkdom van Heemskerk
De rijke geschiedenis van het ideaal gelegen Heemskerk heeft zijn sporen nagelaten. Om te beginnen bij het eeuwenoude Slot Assumburg, dat voorheen een adellijk verblijf was en tegenwoordig dienst doet als feestlocatie en hotel. Met ringgracht, torentjes en een ophaalbrug, dit is zoals een kasteel hoort te zijn. Tel daar de in volle glorie herstelde kasteeltuin bij op en u begrijpt warom deze locatie zo populair is bij bruidsparn, toeristen en bewoners van Heemskerk en omstreken. en ook het centrum heeft een gezelig oud hart met mooie monumentale panden die Heemskerk karakter geven. Hier kunt u winkelen, boodschappen doen, lekker lunchen of 's avonds uitgebreid dineren in één van de in de omgeving gelegen sterrenrestaurants.

Dagje duinstruinen
Slechts door het Noord-Hollands duinreservaat gescheiden van het strand en zo dichtbij de Heemskerkse golfclub dat u het gejuich van een 'hole-in-one' kunt horen. Daar ligt Assumerhof. En met de indrukwekkende kasteeltuin van Slot Assumburg en park Assumburg als uw "achtertuin"woont u hier absoluut op een van de mooiste plekjes van Heemskerk. Wie er graag op uit trekt, is hier ook op zijn plek. De parken nodign uit tot en heerlijke wandeling en het Noord-Hollands duinreservaat verleidt menig bewoner tot een dagje duinstruinen, misschien wel eindigend met de voeten in het verkoeldende water van de Noordzee. Verder kent Heemskerk een rijk verenigingsleven, van voetbal tot tennis, van paadrijden tot golf. U heft het hier voor het kiezen.

Om het u gemakkelijk te maken
Leven is meer dan alleen maar het invullen van vrije tijd. Wonen en leven betekent ook het geregel rondom 'de waan van de dag'. Boodschappen doen, kinderen naar school, sportclubs en muziekles, werken en ga zo maar door. Fijn toch, als u de reistijd tot een minimum kan beperken. Woont u in Assumerhof, dan profitieert u van het gemak van alles bij de hand. Goed aangeschreven basisscholen, de supermarkt, huisarts en sportschool.

Midden in het leven
Bewoners van Heemskerk hebben het getroffen. Geografisch gezien ligt de plaats ideaal: net even buiten de stadse drukte, maar wel zo dichtbij diverse belangrijke steden, dat u er dagelijks gebruik van kunt maken. Binnen een straal van dertig kilometer vindt u Amsterdam, Alkmaar , Zaandam, Haarlem en Schiphol.

Ten voeten
Wanneer u besluit de auto en dagje te laten staan, kunt u hier ook prima uit de voeten. De gezellige winkelkern van Heemskerk ligt op nog geen zeven minuten fietsafstand en de trein dit stopt op treinstation Heemskerk, brengt u direct naar station Amsterdam Centraal.


Uw villa op dit landgoed
In Park Assumburg / Oud Haerlem verrijst een ambitieus woonplan. De indrukwekkende locatie, de architectuur van de woningen, de riante opzet van het plan en de rijke historie van het gebied dragen er aan bij dat Assumerhof straks kan worden gezien als het neusje van de zalm. Een prachtig landgoed met statige huizen die architectonisch perfect bij elkaar passen en toch wezenlijk van elkaar verschillen. Ook in deze types is er nog veel mogelijk om de woning ' eigen' te maken.


Prijzen Vrij Op Naam inclusief 21% BTW. Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?