Op de hoogte van nieuwe projecten in Heemskerk? Klik hier!

Assumerhof - 52 woningen - Torenhuis

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Assumerhof - 52 woningen - Torenhuis
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 539.000 - € 549.000
oppervlakte 192 - 192 m²
perceeloppervlakte 338 - 357 m²
inhoud 717 m³
aantal kamers 7

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Noordwest
tweede projectontw. Heijmans Vastgoed Midden
makelaar Brantjes Makelaars Heemskerk
tweede makelaar Tromp Makelaardij
gemeente Heemskerk

Informatie

In Heemskerk wordt het nieuwbouwproject Assumerhof - 52 woningen - Torenhuis gerealiseerd. Dit is in de wijk Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek. Dit project omvat slechts 2 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 539.000 tot € 549.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 192 tot ca. 192 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 338 tot 357 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Brantjes Makelaars Heemskerk in Heemskerk. U kunt ook terecht bij makelaar Tromp Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Heemskerk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Heemskerk

Woningen
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 539.000 tot Euro 549.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
13Optie3571927177€ 549.000v.o.n. 
14Optie3381927177€ 539.000v.o.n. 

Type: Torenhuis
Deze trotse woningen lijken in het ontwerp een opvallende rol te hebben. Als ware uitkijkposten zorgen zij voor een extra herkenbare link naar de landgoederen van vroeger. Bent u op zoek naar een woning met een robuuste en ongenaakbare uitstraling? Wilt u graag vrij wonen met een grote tuin aan het water? Wilt u in een huis wonen waar u optimale woonruimte heeft en veel plek om te leven? Dan zijn de Torenhuizen u op het lijf geschreven.

De woningen hebben een garage op eigen erf, evenals de mogelijkheid om een tweede auto op eigen terrein te parkeren. De garage is vrijstaand. Via de zijgevel betreedt u uw woning. De hal is de toegang tot de bijzonder grote woonkamer met openslaande deuren naar de diepe tuin die aan het water grenst. De grote en sfeervolle eetkeuken bevindt zich aan de voorgevel van de woning en biedt voldoende ruimte voor een grote tafel. Op de eerste verdieping van het Torenhuis vindt u de luxe badkamer met 2e toilet, wastafel, ligbad en douche.  Een aparte berging en de drie slaapkamers bevinden zich eveneens op deze verdieping.

Op de tweede verdieping zult u het torengevoel pas echt goed ervaren. Hier liggen de kamers als het ware haaks op elkaar. Zij bieden u voldoende ruimte om naar wens in te richten. De onbenoemd ruimte kunt u eveneens gebruiken om een tweede badkamer te realiseren. De vele raampartijen door het hele huis houden een intens contact met de buitenwereld. 's Avonds speelt het licht door het hele gebouw waardoor ook van buitenaf de toren een mooi schouwspel te zien zal zijn.

 • Bouwnummer getekend : 13
 • Bouwnummer gespiegeld : 14
 • Woonoppervlakte circa 192 m2
 • Kaveloppervlakte circa 344-362 m2
 • 6 slaapkamers
 • Sanitair Villeroy & Boch
 • Tweede badkamer mogelijk
 • Vloerverwarming op de begane grond
 • Houten binnenkozijnen
 • Aparte garage
 • Parkeren op eigen terrein


Project: Assumerhof - 52 woningen
Ervaar de luxe van een huis in Assumerhof!

Indrukwekkende lanen, Slot Assumburg met het park en mooie waterparijen vormen het toneel van Assumerhof: een nieuw woonplan dat ruimte biedt aan 52 statige villa's ontworpen in Victoriaanse stijl door Krier en Kohl Architecten. De meeste woningen zijn al gerealiseerd en bewoond en nu brengen we de laatste 12 villa's in drie varianten in verkoop.

Geïnspireerd op een van Nederlands bekendste interieurontwerpers, Marcel Wolterinck, laten wij u zien dat de indelings- en inrichtingsmogelijkheden eindeloos zijn en op een simpele manier zoveel luxe en comfort toevoegen aan een toch al prachtig huis.

De rijkdom van Heemskerk
De rijke geschiedenis van het ideaal gelegen Heemskerk heeft zijn sporen nagelaten. Om te beginnen bij het eeuwenoude Slot Assumburg, dat voorheen een adellijk verblijf was en tegenwoordig dienst doet als feestlocatie en hotel. Met ringgracht, torentjes en een ophaalbrug, dit is zoals een kasteel hoort te zijn. Tel daar de in volle glorie herstelde kasteeltuin bij op en u begrijpt warom deze locatie zo populair is bij bruidsparn, toeristen en bewoners van Heemskerk en omstreken. en ook het centrum heeft een gezelig oud hart met mooie monumentale panden die Heemskerk karakter geven. Hier kunt u winkelen, boodschappen doen, lekker lunchen of 's avonds uitgebreid dineren in één van de in de omgeving gelegen sterrenrestaurants.

Dagje duinstruinen
Slechts door het Noord-Hollands duinreservaat gescheiden van het strand en zo dichtbij de Heemskerkse golfclub dat u het gejuich van een 'hole-in-one' kunt horen. Daar ligt Assumerhof. En met de indrukwekkende kasteeltuin van Slot Assumburg en park Assumburg als uw "achtertuin"woont u hier absoluut op een van de mooiste plekjes van Heemskerk. Wie er graag op uit trekt, is hier ook op zijn plek. De parken nodign uit tot en heerlijke wandeling en het Noord-Hollands duinreservaat verleidt menig bewoner tot een dagje duinstruinen, misschien wel eindigend met de voeten in het verkoeldende water van de Noordzee. Verder kent Heemskerk een rijk verenigingsleven, van voetbal tot tennis, van paadrijden tot golf. U heft het hier voor het kiezen.

Om het u gemakkelijk te maken
Leven is meer dan alleen maar het invullen van vrije tijd. Wonen en leven betekent ook het geregel rondom 'de waan van de dag'. Boodschappen doen, kinderen naar school, sportclubs en muziekles, werken en ga zo maar door. Fijn toch, als u de reistijd tot een minimum kan beperken. Woont u in Assumerhof, dan profitieert u van het gemak van alles bij de hand. Goed aangeschreven basisscholen, de supermarkt, huisarts en sportschool.

Midden in het leven
Bewoners van Heemskerk hebben het getroffen. Geografisch gezien ligt de plaats ideaal: net even buiten de stadse drukte, maar wel zo dichtbij diverse belangrijke steden, dat u er dagelijks gebruik van kunt maken. Binnen een straal van dertig kilometer vindt u Amsterdam, Alkmaar , Zaandam, Haarlem en Schiphol.

Ten voeten
Wanneer u besluit de auto en dagje te laten staan, kunt u hier ook prima uit de voeten. De gezellige winkelkern van Heemskerk ligt op nog geen zeven minuten fietsafstand en de trein dit stopt op treinstation Heemskerk, brengt u direct naar station Amsterdam Centraal.


Uw villa op dit landgoed
In Park Assumburg / Oud Haerlem verrijst een ambitieus woonplan. De indrukwekkende locatie, de architectuur van de woningen, de riante opzet van het plan en de rijke historie van het gebied dragen er aan bij dat Assumerhof straks kan worden gezien als het neusje van de zalm. Een prachtig landgoed met statige huizen die architectonisch perfect bij elkaar passen en toch wezenlijk van elkaar verschillen. Ook in deze types is er nog veel mogelijk om de woning ' eigen' te maken.


Prijzen Vrij Op Naam inclusief 21% BTW. Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?