Op de hoogte van nieuwe projecten in Heerhugowaard? Klik hier!

Nieuw Waard - Casarca

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Nieuw Waard - Casarca
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 429.500 - € 439.500
oppervlakte 173 - 173 m²
perceeloppervlakte 533 - 543 m²
inhoud 597 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BV Timpaan Westmeer
makelaar Vlieg Makelaars OG BV
tweede makelaar Kuyper & Blom Makelaars O.z.
gemeente Heerhugowaard

Informatie

In Heerhugowaard wordt het nieuwbouwproject Nieuw Waard - Casarca gerealiseerd. Dit is in de wijk Butterhuizen. Dit project omvat slechts 5 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 429.500 tot € 439.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 173 tot ca. 173 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 533 tot 543 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Vlieg Makelaars OG BV in Heerhugowaard. U kunt ook terecht bij makelaar Kuyper & Blom Makelaars O.z..

Andere nieuwbouwprojecten in Heerhugowaard kunt u hier vinden: Nieuwbouw Heerhugowaard

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 5 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 429.500 tot Euro 439.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
42Optie5431735976€ 429.500v.o.n. 
Tuin rondom
49Optie5331735976€ 439.500v.o.n. 
Tuin rondom,

Type: Casarca
Vrijstaande woning Casarca (bouwnrs. 42,43,48,49)

Een vrijstaande woning met een breedte van ruim 7 meter, een inhoud van ca. 600 m3 en een netto woonoppervlakte van ca. 173 m2. De woning staat op een prachtige kavel van ca. 915 m2, aan twee zijden grenzend aan water.

Op de begane grond bevinden zich de hal met trap, meterkast en toilet. Vanuit de hal wordt de woonkamer bereikt met open keuken en openslaande tuindeuren naar de royale tuin. Optioneel kunt u deze verdieping over de volledige achterzijde uitbouwen. Ook kunt u aan de zijgevel een erker plaatsen. op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers en de badkamer met ligbad, douche, tweede toilet en wastafel. Op de tweede verdieping is een slaapkamer met dakkapel, een hobbyruimte en een ruimte voor de cv-ketel en WTW unit. Op de overloop is het mogelijk de wasmachine en droger te plaatsen.

Naast de woning staat de aangebouwde garage, die middels diverse opties bij de woning kan worden betrokken.

De woning is met diverse optiemogelijkheden geheel aan te passen aan uw eigen wensen. Ook wordt de woning voorzien van zonnepanelen en levert u hiermee een bijdrage aan het milieu.

Voor deze woning is een woonconfigurator ontwikkeld, waarmee u uw eigen droomhuis kunt samenstellen.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Nieuw Waard
Heerhugowaard, de stad van kansen
Prachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen wordt Nieuw Waard gerealiseerd. Een nieuw stukje Heerhugowaard, de stad van kansen! Nieuw Waard met kansen en mogelijkheden voor iedereen.

De wijk in de wijk
Nieuw Waard wordt een rustige en min of meer besloten woonomgeving met een geheel eigen en authentieke sfeer. De woonstrook biedt een gevarieerd woningaanbod wat betreft grootte en koopsom. Zowel gezinnen, één- en tweepersoonshuishoudens en senioren zullen zich hier thuis voelen.

Locatie
Nieuw Waard is aan de rand van Heerhugowaard gelegen in de wijk Butterhuizen. Met voorzieningen en een supermarkt in de wijk en in naastgelegen woonwijk Stad van de Zon. Winkelcentrum Middenwaard is binnen 10 minuten aan te fietsen en de aansluiting op de provinciale weg N242 is binnen 5 autominuten te bereiken waar vanuit goede verbindingen zijn naar het noorden en de Randstad. Het nieuwe recreatiegebied Park van Luna, ook gelegen in de Stad van de Zon, is op loopafstand van Nieuw Waard. Alkmaar, met haar mooie historische binnenstad, ligt op enkele kilometers van de woonlocatie en de kust is slechts circa 12 kilometer verwijderd.
De realisatie van de woningen komt op een mooie lange strook, nu nog onbebouwde, grond wat ligt ingesloten tussen de straten ‘Zwarte Dolfijn’ en ‘Keizerfazant’ aan de noordoost zijde en de straat ‘Velduil’ aan de zuidwest zijde. De straat ‘Gibbon’ deelt de strook grond in tweeën.

Algemeen
Het project bestaat uit 96 woningen, verdeeld over diverse typen: vrijstaande-, twee-onder-één-kap-, comfort-, eengezins- en verandawoningen. Het project wordt in 3 fasen gerealiseerd.
Tussen de te realiseren woningen en de bestaande woningen aan de ‘Velduil’ zal een parkachtige groene strook worden aangelegd. De bestaande watergang tussen de te realiseren woningen en de bestaande woningen aan ‘Zwarte Dolfijn’ en ‘Keizerfazant’, in de wijk Butterhuizen, zal worden verbreed waarin kleine natuurlijke eilandjes worden gerealiseerd.

Stand van zaken
Fase 1 is reeds in verkoop en de bouw hiervan is gestart in december. Hier zijn nog enkele woningen beschikbaar.

De verkoop van fase 2 van Nieuw Waard te Heerhugowaard is gestart op maandag 31 oktober.

De volgende woningen zijn in deze fase in de verkoop:
•    12 woningen type Pijlstaart (3-onder-1 kapwoning), prijzen vanaf circa € 214.500,-- von.
•    4 woningen type Zomertaling (2-onder-1 kapwoning), prijzen vanaf circa € 317.500,-- von.
•    4 woningen type Casarca (vrijstaande woning), prijzen vanaf circa € 429.500,-- von.

De makelaars voor het project zijn:
Vlieg Makelaars: Stationsplein 25 - 1703 WD Heerhugowaard - t: 072 - 571 71 44 - e: heerhugowaard@vlieg.nl
Kuyper & Blom Makelaars: Stationsweg 102 - 1852 LN Heiloo - t: 072 - 532 24 20 - e: info@kbmakelaars.nl

Like de pagina op Facebook om de hoogte te blijven:
https://www.facebook.com/nieuwwaardheerhugowaardPrijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?