Op de hoogte van nieuwe projecten in Heerhugowaard? Klik hier!

Nieuw Waard - Zomertaling

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Nieuw Waard - Zomertaling
aantal koopwoningen 12
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 332.000 - € 332.000
oppervlakte 138 - 138 m²
perceeloppervlakte 250 - 250 m²
inhoud 524 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BV Timpaan Westmeer
makelaar Vlieg Makelaars OG BV
tweede makelaar Kuyper & Blom Makelaars O.z.
gemeente Heerhugowaard

Informatie

In Heerhugowaard wordt het nieuwbouwproject Nieuw Waard - Zomertaling gerealiseerd. Dit is in de wijk Butterhuizen. Dit project omvat 12 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 332.000 tot € 332.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 138 tot ca. 138 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 250 tot 250 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Vlieg Makelaars OG BV in Heerhugowaard. U kunt ook terecht bij makelaar Kuyper & Blom Makelaars O.z..

Andere nieuwbouwprojecten in Heerhugowaard kunt u hier vinden: Nieuwbouw Heerhugowaard

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 12 woningen beschikbaar
Prijs Euro 332.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
13Te Koop2501385246€ 332.000v.o.n. 

Type: Zomertaling
Halfvrijstaande woning Zomertaling (bouwnrs. 44 t/m 47 en 9,13,20)

Een robuuste ruime woning van 6 meter breed met een inhoud van ca. 480 m3 en een netto woonoppervlakte vanaf ca. 135 m2. De kavelgrootte varieert van 249 m2 tot 275 m2. De woning heeft diverse mogelijkheden, van kantoor aan huis tot levensloopgeschikt wonen.

Op de begane grond bevinden zich de ruime hal met toilet, een sfeervolle straatgericht woonkamer met een erker en een riante tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers een een ruime badkamer, welke standaard is voorzien van een duobad, een douchehoek met thermostatische kraan en een toilet. Op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer met dakkapel en een hobbykamer.

De woningen zijn met diverse optiemogelijkheden geheel aan te passen aan uw eigen wensen. Ook wordt de woning voorzien van zonnepanelen, wat lagere energiekosten met zich meebrengt.

Voor deze woning is een woonmodule ontwikkeld, waarmee u uw eigen droomhuis kunt samenstellen. Door de garage bij de woonkamer te betrekken creëert u een royale halfvrijstaande villa.

Prijzen vanaf € 309.500,- v.o.n.

Bekijk hier 360 graden artist impressions van het woningtype: http://nieuwwaard.nl/halfvrijstaande-woningen

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Nieuw Waard
Heerhugowaard, de stad van kansen
Prachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen wordt Nieuw Waard gerealiseerd. Een nieuw stukje Heerhugowaard, de stad van kansen! Nieuw Waard met kansen en mogelijkheden voor iedereen.

De wijk in de wijk
Nieuw Waard wordt een rustige en min of meer besloten woonomgeving met een geheel eigen en authentieke sfeer. De woonstrook biedt een gevarieerd woningaanbod wat betreft grootte en koopsom. Zowel gezinnen, één- en tweepersoonshuishoudens en senioren zullen zich hier thuis voelen.

Locatie
Nieuw Waard is aan de rand van Heerhugowaard gelegen in de wijk Butterhuizen. Met voorzieningen en een supermarkt in de wijk en in naastgelegen woonwijk Stad van de Zon. Winkelcentrum Middenwaard is binnen 10 minuten aan te fietsen en de aansluiting op de provinciale weg N242 is binnen 5 autominuten te bereiken waar vanuit goede verbindingen zijn naar het noorden en de Randstad. Het nieuwe recreatiegebied Park van Luna, ook gelegen in de Stad van de Zon, is op loopafstand van Nieuw Waard. Alkmaar, met haar mooie historische binnenstad, ligt op enkele kilometers van de woonlocatie en de kust is slechts circa 12 kilometer verwijderd.
De realisatie van de woningen komt op een mooie lange strook, nu nog onbebouwde, grond wat ligt ingesloten tussen de straten ‘Zwarte Dolfijn’ en ‘Keizerfazant’ aan de noordoost zijde en de straat ‘Velduil’ aan de zuidwest zijde. De straat ‘Gibbon’ deelt de strook grond in tweeën.

Algemeen
Het project bestaat uit 96 woningen, verdeeld over diverse typen: vrijstaande-, twee-onder-één-kap-, comfort-, eengezins- en verandawoningen. Het project wordt in 3 fasen gerealiseerd.
Tussen de te realiseren woningen en de bestaande woningen aan de ‘Velduil’ zal een parkachtige groene strook worden aangelegd. De bestaande watergang tussen de te realiseren woningen en de bestaande woningen aan ‘Zwarte Dolfijn’ en ‘Keizerfazant’, in de wijk Butterhuizen, zal worden verbreed waarin kleine natuurlijke eilandjes worden gerealiseerd.

Stand van zaken
Fase 1 is reeds in verkoop en de bouw hiervan is gestart in december. Hier zijn nog enkele woningen beschikbaar.

De verkoop van fase 2 van Nieuw Waard te Heerhugowaard is gestart op maandag 31 oktober.

De volgende woningen zijn in deze fase in de verkoop:
•    12 woningen type Pijlstaart (3-onder-1 kapwoning), prijzen vanaf circa € 214.500,-- von.
•    4 woningen type Zomertaling (2-onder-1 kapwoning), prijzen vanaf circa € 317.500,-- von.
•    4 woningen type Casarca (vrijstaande woning), prijzen vanaf circa € 429.500,-- von.

De makelaars voor het project zijn:
Vlieg Makelaars: Stationsplein 25 - 1703 WD Heerhugowaard - t: 072 - 571 71 44 - e: heerhugowaard@vlieg.nl
Kuyper & Blom Makelaars: Stationsweg 102 - 1852 LN Heiloo - t: 072 - 532 24 20 - e: info@kbmakelaars.nl

Like de pagina op Facebook om de hoogte te blijven:
https://www.facebook.com/nieuwwaardheerhugowaardPrijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?