Op de hoogte van nieuwe projecten in Heerhugowaard? Klik hier!

Nieuw Waard - Topper

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Heerhugowaard, project Nieuw Waard - Topper

Algemene informatie

naam project Nieuw Waard - Topper
aantal koopwoningen 12
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 329.000 - € 329.000
oppervlakte 147 - 147 m²
perceeloppervlakte 250 - 250 m²
inhoud 521 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BV Timpaan Westmeer
makelaar Vlieg Makelaars OG BV
tweede makelaar Kuyper & Blom Makelaars O.z.
gemeente Heerhugowaard

Informatie

Het nieuwbouwproject Nieuw Waard - Topper wordt gebouwd in de plaats Heerhugowaard. Dit project bevindt zich in de wijk Butterhuizen. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 12 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 329.000 tot € 329.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 147 tot ca. 147 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 250 tot 250 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Vlieg Makelaars OG BV in Heerhugowaard of bij de makelaar Kuyper & Blom Makelaars O.z..

Andere nieuwbouwprojecten in Heerhugowaard kunt u hier vinden: Nieuwbouw Heerhugowaard

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 12 woningen beschikbaar
Prijs Euro 329.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
11Optie2501475216€ 329.000v.o.n. 

Type: Topper
Halfvrijstaande woning Topper (bouwnrs. 1 t/m 4, 10, 11, 14 t/m 19)

Een ruime woning van 6 meter breed, bestaande uit twee varianten: woning met topgevel en woning met erker. De kavelgrootte varieert van 240 m2 tot 365 m2. De woning heeft diverse mogelijkheden, van kantoor aan huis tot levensloopgeschikt wonen.

Woning met topgevel

De woning heeft een inhoud van ca. 519 m3 en netto woonoppervlakte van ca. 145 m2. Op de begane grond bevinden zich de ruime hal met toilet, een sfeervolle straatgerichte woonkamer en een tuingerichte keuken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, een ruime badkamer voorzien van een duobad, douchehoek met thermostatische kranen en een toilet. Op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer en een hobbykamer.

Woning met erker

De woning heeft een inhoud van ca. 480 m3 en een netto woonoppervlakte van ca. 125 m2. Op de begane grond bevinden zich de hal met toilet, een sfeervolle straatgerichte woonkamer met een erker en een tuingerichte keuken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer, welke standaard voorzien is van een duobad, een douchehoek met thermostatische kranen en een wandcloset. Op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer en een hobbykamer.

De woningen zijn met diverse optiemogelijkheden geheel aan te passen aan uw eigen wensen. Ook wordt de woning voorzien van zonnepanelen.

Voor deze woning is een woonmodule ontwikkeld, waarmee u uw eigen droomhuis kunt samenstellen. Door de garage bij de woonkamer te betrekken creëert u een royale halfvrijstaande villa.

Bekijk hier 360 graden artist impressions van het woningtype: http://nieuwwaard.nl/halfvrijstaande-woningen

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Nieuw Waard
Heerhugowaard, de stad van kansen
Prachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen wordt Nieuw Waard gerealiseerd. Een nieuw stukje Heerhugowaard, de stad van kansen! Nieuw Waard met kansen en mogelijkheden voor iedereen.

De wijk in de wijk
Nieuw Waard wordt een rustige en min of meer besloten woonomgeving met een geheel eigen en authentieke sfeer. De woonstrook biedt een gevarieerd woningaanbod wat betreft grootte en koopsom. Zowel gezinnen, één- en tweepersoonshuishoudens en senioren zullen zich hier thuis voelen.

Locatie
Nieuw Waard is aan de rand van Heerhugowaard gelegen in de wijk Butterhuizen. Met voorzieningen en een supermarkt in de wijk en in naastgelegen woonwijk Stad van de Zon. Winkelcentrum Middenwaard is binnen 10 minuten aan te fietsen en de aansluiting op de provinciale weg N242 is binnen 5 autominuten te bereiken waar vanuit goede verbindingen zijn naar het noorden en de Randstad. Het nieuwe recreatiegebied Park van Luna, ook gelegen in de Stad van de Zon, is op loopafstand van Nieuw Waard. Alkmaar, met haar mooie historische binnenstad, ligt op enkele kilometers van de woonlocatie en de kust is slechts circa 12 kilometer verwijderd.
De realisatie van de woningen komt op een mooie lange strook, nu nog onbebouwde, grond wat ligt ingesloten tussen de straten ‘Zwarte Dolfijn’ en ‘Keizerfazant’ aan de noordoost zijde en de straat ‘Velduil’ aan de zuidwest zijde. De straat ‘Gibbon’ deelt de strook grond in tweeën.

Algemeen
Het project bestaat uit 96 woningen, verdeeld over diverse typen: vrijstaande-, twee-onder-één-kap-, comfort-, eengezins- en verandawoningen. Het project wordt in 3 fasen gerealiseerd.
Tussen de te realiseren woningen en de bestaande woningen aan de ‘Velduil’ zal een parkachtige groene strook worden aangelegd. De bestaande watergang tussen de te realiseren woningen en de bestaande woningen aan ‘Zwarte Dolfijn’ en ‘Keizerfazant’, in de wijk Butterhuizen, zal worden verbreed waarin kleine natuurlijke eilandjes worden gerealiseerd.

Stand van zaken
De bouw van fase 1 is gestart in december.

De verkoop van fase 2 van is gestart op 31 oktober.

De volgende woningen zijn in deze fase in de verkoop gebracht:
•    12 woningen type Pijlstaart (3-onder-1 kapwoning).
•    4 woningen type Zomertaling (2-onder-1 kapwoning).
•    4 woningen type Casarca (vrijstaande woning).

Fase 3 is momenteel in voorbereiding. Naar verwachting start de verkoop in het vierde kwartaal van 2017.

De makelaars voor het project zijn:
Vlieg Makelaars: Stationsplein 25 - 1703 WD Heerhugowaard - t: 072 - 571 71 44 - e: heerhugowaard@vlieg.nl
Kuyper & Blom Makelaars: Stationsweg 102 - 1852 LN Heiloo - t: 072 - 532 24 20 - e: info@kbmakelaars.nl

Like de pagina op Facebook om de hoogte te blijven:
https://www.facebook.com/nieuwwaardheerhugowaardPrijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?