Op de hoogte van nieuwe projecten in Zwijndrecht? Klik hier!

Nieuw Havenkant - Nieuwe Maas (Fase 2)

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Heerjansdam, project Nieuw Havenkant - Nieuwe Maas (Fase 2)

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Nieuw Havenkant - Nieuwe Maas (Fase 2)
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 349.000 - € 385.000
oppervlakte 133 - 136 m²
perceeloppervlakte 162 - 222 m²
inhoud 665 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V.-vestiging Dordrecht
makelaar Intrahuis Makelaars
tweede makelaar Van Spronsen Makelaars
gemeente Zwijndrecht

Informatie

Het nieuwbouwproject Nieuw Havenkant - Nieuwe Maas (Fase 2) wordt gebouwd in de plaats Heerjansdam, in de gemeente Zwijndrecht. Dit project bevindt zich in de wijk Bebouwde kom Heerjansdam. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 349.000 tot € 385.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 133 tot ca. 136 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 162 tot 222 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Intrahuis Makelaars in Heerjansdam of bij de makelaar Van Spronsen Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Zwijndrecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zwijndrecht

Woningen
2 van 4 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 349.000 tot Euro 385.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop1621366655€ 349.000v.o.n. 
4Te Koop2221336655€ 385.000v.o.n. 

Type: Nieuwe Maas (Fase 2)
Entree: aan de voorzijde van de woning, bereikbaar via de oprit. Op de oprit royale opstelplaats voor de auto.
Begane grond: ruime hal met toilet, meterkast en trap. Living aan de achterzijde van de woning, open woonkeuken met grote erker aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping: drie royale slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en ligbad. Tweede separaat toilet op overloop.
Zolderverdieping: oppervlakte circa 23 m2, mogelijkheid tot vierde slaap- of hobbykamer. Aansluitingen voor wasmachine en droger. Separate ruimte voor cv-installatie en ventilatiesysteem.

Garage/berging bereikbaar via de voorkant van de woning en achtertuin. Zolder op garage bereikbaar met vlizotrap, ruimte van circa 15 m2 biedt mogelijkheid tot vierde of zelfs vijfde slaapkamer.Project: Nieuw Havenkant
In het noordoostelijk deel van Nieuw Havenkant is de eerste fase van het plan reeds gebouwd. Deze ontwikkelingsfase bestaat uit dertien eengezinswoningen en zes vrijstaand geschakelde woningen, ontworpen door Architectenbureau Korbee. Daarnaast zijn er vier vrije kavels waarop u zelf uw droomhuis kunt laten bouwen.
Het project is mooi gelegen in het pittoreske Heerjansdam; op steenworp afstand van Barendrecht, Rotterdam en Hendrik-Ido-Ambacht.

Op dit moment is er nog 1 vrije kavel te koop.

Binnenkort start de verkoop van fase 2 (12 twee-onder-een-kap woningen)!Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?