Op de hoogte van nieuwe projecten in Heiloo? Klik hier!

De Linde fase 2

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Heiloo, project De Linde fase 2

Algemene informatie

naam project De Linde fase 2
aantal woningen 86
type woningen rijwoning
vrijstaand
2 onder 1 kap
bouwkavel
hoekwoning
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

makelaar Kuyper & Blom Makelaars O.z.
gemeente Heiloo

Belangrijke data

start verkoop 2e kwartaal 2017

Informatie

In Heiloo wordt het nieuwbouwproject De Linde fase 2 gerealiseerd. Dit is in de wijk Stationsomgeving.

De oplevering van deze woningen start 2e kwartaal 2017. De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Kuyper & Blom Makelaars O.z. in Heiloo.

Andere nieuwbouwprojecten in Heiloo kunt u hier vinden: Nieuwbouw Heiloo

Algemeen

In het kader van Wonen in het Groen ontwikkelt Timpaan de komende jaren in het gebied Zuiderloo ca. 275 woningen. Het zeer diverse en op verschillende doelgroepen gerichte woningbouwprogramma zal in verschillende fasen op de markt worden gebracht.

Locatie

Het gebied dat Timpaan ontwikkelt ligt in het zuiden van Heiloo; tussen Heiloo en Limmen. Het gebied wordt globaal omsloten door de Hoogeweg, de Kennemerstraatweg, de Zevenhuizerlaan en de Vennewatersweg in Heiloo.

Stedenbouw en architectuurstijl

Het stedenbouwkundige plan voor Zuiderloo wordt opgesteld vanuit een duidelijke visie op dorpse stedenbouw, architectuur en openbare ruimten. Het overkoepelende plan voor Zuiderloo wordt een plan waar niet het bouwen van kwantiteit aan woningen in grote bouwstromen centraal staat, maar juist een geleidelijke dorpse groei. Zuiderloo moet zich gaan ontwikkelen tot woonbuurtjes die vanzelfsprekend op de Heilooër strandwal zijn gegroeid. Bestaande onderdelen van het landschap, zoals greppels, houtwallen, meidoornhagen en bosjes blijven zoveel mogelijk behouden.

Fase 1

Timpaan heeft in oktober 2014 Deelplan De Linde in de verkoop gebracht. Deelplan De Linde, gelegen bij de Hoogeweg in de noordwesthoek van Zuiderloo, telt in totaal 70 woningen. In fase 1 zijn de eerste 57 woningen aangeboden door Timpaan. Alle 57 woningen zijn verkocht en opgeleverd.

Stand van zaken fase 2

Op dit moment is Timpaan druk bezig met de ontwikkeling van het 2e deelplan in Zuiderloo te Heiloo.
In dit deelplan zullen circa 86 woningen worden gerealiseerd, verdeeld over diverse woningtypen, zoals de Timpaan Verandawoningen®, comfortwoningen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.
Deelplan 2 is gelegen ten zuidoosten van deelplan De Linde. Het nieuwe bestemmingsplan van Zuiderloo is op dit moment in procedure. Zodra deze procedure is afgerond, zal de verkoop van dit 2e deelplan worden opgestart.

Bijzonder is dat op de kavels bestemd voor vrijstaande woningen en twee-onder-één kapwoningen, per kavel uit meerdere type woningen kan worden gekozen in diverse prijscategorieën. Zo zal er een divers beeld ontstaan, bepaald door de keuze van de toekomstige kopers.

Blijf op de hoogte!

Heeft u interesse in een van de woningen of wenst u op de hoogte gehouden te worden per mail, vul dan uw gegevens in op het interesseformulier. Blijf ook via de social media op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het project Zuiderloo door ons op te volgen op Twitter: https://twitter.com/ZuiderlooNL en te liken op Facebook:  http://nl-nl.facebook.com/Zuiderloo

foutje ontdekt?