Op de hoogte van nieuwe projecten in Binnenmaas? Klik hier!

Oosteinde - Valerie

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Heinenoord, project Oosteinde - Valerie

Algemene informatie

naam project Oosteinde - Valerie
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 420.000 - € 420.000
oppervlakte 161 - 161 m²
perceeloppervlakte 263 - 263 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ERA Contour
gemeente Binnenmaas

Informatie

In Heinenoord (gemeente Binnenmaas) wordt het nieuwbouwproject Oosteinde - Valerie gerealiseerd. Dit is in de wijk Heinenoord. Dit project omvat slechts 5 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 420.000 tot € 420.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 161 tot ca. 161 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 263 tot 263 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar ERA Contour in Zoetermeer.

Andere nieuwbouwprojecten in Binnenmaas kunt u hier vinden: Nieuwbouw Binnenmaas

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 5 woningen beschikbaar
Prijs Euro 420.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
319Te Koop26316104€ 420.000v.o.n. 
Dubbele Woonlasten Garantie

Type: Valerie
Bent u op zoek naar een vrijstaande woning in de Hoeksche Waard? Maak dan kennis met type Valerie. Deze vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte van 160 m2 en liggen op kavels van circa 300 tot 415 m2.

Op de begane grond ligt de royale woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis en is voorzien van een erker. Hier kunt u prima een kookeiland maken. Op de hele begane grond wordt standaard vloerverwarming aangebracht. Wilt u dat de auto overdekt staat? Kies dan als extra optie voor een garage en/of carport.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat 2e toilet. De 2e verdieping is vrij indeelbaar.

De woning is nog verder uit te breiden of aan te passen naar uw wensen. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Maak dan een vrijblijvende afspraak met de makelaar.

* Prijs bouwnummer 327 en 328 is exclusief verplicht afname meerwerk. Vraag de  makelaar naar de mogelijkheden.
Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Oosteinde
Welkom in Oosteinde

Aan de rand van het dorp Heinenoord, in de prachtige Hoeksche Waard, ligt Oosteinde: een kleinschalige en gezellige nieuwbouwwijk. De architectuur van de jaren dertig is aansprekend, met woningen die door het gebruik van baksteen en dakpannen herkenbaar aandoen. U heeft er meer dan genoeg parkeerruimte, de buitenruimte is rijk aan groen en water. Wat Oosteinde vooral tot zo'n plezierige wijk maakt is de afwisseling aan woningen.
Eengezinswoningen, sommige direct gelegen aan het water, halfvrijstaande woningen en vrijstaande woningen maken het een wijk voor iedereen. De afgelopen jaren hebben dan ook al veel bewoners hun thuis gevonden in deze wijk. Kom langs en proef de sfeer!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?