Op de hoogte van nieuwe projecten in Raalte? Klik hier!

Wevershof - Kavel

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Heino, project Wevershof - Kavel

Algemene informatie

naam project Wevershof - Kavel
aantal koopwoningen 10
aantal beschikbaar 1
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 232.225 - € 232.225
perceeloppervlakte 1178 - 1178 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Synchroon B.V.
makelaar Makelaardij Bosch Raalte B.V.
gemeente Raalte

Informatie

Het nieuwbouwproject Wevershof - Kavel wordt gebouwd in de plaats Heino, in de gemeente Raalte. Dit project bevindt zich in de wijk Heino. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 10 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van de kavels zijn vanaf € 232.225 tot € 232.225. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 1178 tot 1178 vierkante meter en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Makelaardij Bosch Raalte B.V. in Raalte.

Andere nieuwbouwprojecten in Raalte kunt u hier vinden: Nieuwbouw Raalte

Woningen
1 van 10 woningen beschikbaar
Prijs Euro 232.225
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
10Te Koop1178000€ 232.225v.o.n. 

Type: Kavel
Het Wevershof is gelegen aan de Raalterstraat, wat de zuidoostelijke toegangsweg naar het dorp Heino is. Deze locatie leent zich perfect voor vrijstaand wonen in een rustige, landelijke setting op slechts loopafstand van het centrum van Heino.
De kavels van het Wevershof zijn verdeeld over twee clusters van vier en zes woningen. Tussen de twee clusters loopt een toegangsweg dat uitmondt in een hofje dat de woningen met elkaar verbindt. De kavels zijn door hun tweezijdige oriëntatie bijzonder gelegen en kenmerken zich door de prachtige ligging aan de dorpsboomgaard en het bestaande bos.
Wij bieden deze ruime kavels aan inclusief woning óf als bouwgrond. Op de pagina “vrije kavels” ziet u welke woningen mogelijk zijn per kavel. Hieronder kunt u de kavels en eigenschappen daarvan terugvinden.

Project: Wevershof
Het Wevershof is landelijk wonen in het bos, met het dorpscentrum nét om de hoek. Wonen tussen het groen met rust en ruimte om u heen. In een unieke woonbuurt met verschillende sferen. Het Wevershof zal het nieuwe beeldbepalende gezicht worden van de entree van Heino. Gelegen tussen de Raalterstraat en de Weversweg bevindt zich een groene scheg, omringd door het bestaande bos en de nieuw aangeplante dorpsboomgaard. In deze scheg zullen acht tot tien kavels met, óf zonder woning worden uitgegeven. De ruimtelijke structuur van deze kavels onderscheidt drie deelgebieden. Per kavel heeft u de keuze voor een kant-en-klare, maar wel aan te passen, woning, maar heeft u ook, binnen de ruimtelijke kaders, alle ruimte om uw eigen droomwoning te ontwikkelen en realiseren in samenwerking met een door uzelf te kiezen architect.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?