Op de hoogte van nieuwe projecten in Harderwijk? Klik hier!

Hoge Varen - Pescara

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Hierden, project Hoge Varen - Pescara

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Hoge Varen - Pescara
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 3
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 467.000 - € 480.000
oppervlakte 168 - 168 m²
perceeloppervlakte 479 - 610 m²
inhoud 589 m³
aantal kamers 4 - 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V.
makelaar Van der Hoek Makelaardij B.V.
gemeente Harderwijk

Informatie

In Hierden (gemeente Harderwijk) wordt het nieuwbouwproject Hoge Varen - Pescara gerealiseerd. Dit is in de wijk Hierden. Dit project omvat slechts 3 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 467.000 tot € 480.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 168 tot ca. 168 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 479 tot 610 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van der Hoek Makelaardij B.V. in Harderwijk.

Andere nieuwbouwprojecten in Harderwijk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Harderwijk

Woningen
3 van 3 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 467.000 tot Euro 480.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
7Te Koop6101685896€ 480.000v.o.n. 
38Te Koop4791685894€ 467.000v.o.n. 
41Te Koop5041685894€ 469.000v.o.n. 

Type: Pescara
Het betreft hier 3 vrijstaande woningen (kavel 7, 38 en 41). Door de hoge gevels ontstaat er in de woning een zee aan ruimte. In combinatie met de doordachte plattegronden en de prachtig aangelegde wijk kan er gesproken worden van een bijzonder aantrekkelijk leefklimaat.

Door het toepassen van twee vaste trappen naar de verdieping en naar de zolder is het woningtype bovendien ook nog eens zeer praktisch in gebruik.

Kenmerken:
- Parkeren op eigen terrein
- Royale woonkeuken met aparte bijkeuken
- Traditionele materialen
- Praktische indeling
- Vrij indeelbare tweede verdieping

Het is ook mogelijk om op deze kavels te kiezen voor type Atessa en Amelia, zie hiervoor de overige artist impressies. Tevens kunt u deze kavel ook als vrije kavel kopen.

Na ondertekening van de koop-/aannemingsovereenkomst hoeft u niet te wachten op de verkoop van andere woningen. De bouw kan per woning direct worden gestart nadat de bouwvergunning onherroepelijk is.

Project: Hoge Varen
Hoge Varen maakt Hierden nog mooier!
Ten zuiden van de Zuiderzeestraatweg, de verbindingsweg tussen Harderwijk en Nunspeet, ligt het kleinschalige nieuwbouwproject Hoge Varen. De nieuwe en kindvriendelijke buurt krijgt al duidelijk vorm en sluit qua uitstraling uitstekend aan bij het dorp Hierden. Hoge Varen is ideaal gelegen en heerlijk ruim opgezet!

Tweekappers
De fraaie tweekappers beschikken over veel ruimte, een heerlijke tuingerichte woonkamer, drie slaapkamers en op de zolderetage de mogelijkheid om nog één of twee kamers te realiseren. Op de begane grond kunt u kiezen uit diverse indelingsvarianten. Zo maakt u de woning volledig naar wens! De moderne woningen zijn voorzien van authentieke stijlelementen en de standaard garage geeft net dat beetje extra opslagruimte dat altijd van pas komt. Er zijn al diverse woningen gerealiseerd zodat u op locatie een goed beeld krijgt van de uitstraling!

Vrijstaande woningen
Op de royale kavels 7 en 38 kunt u uw favoriete woningtype laten bouwen. Stuk voor stuk fraaie, ruime woningen met praktische indelingen en hoogwaardig afgewerkt met duurzame materialen. Bij de samenstelling van de woningen is samen met de architect een keuze gemaakt uit een keur aan mogelijkheden. Zodra een woning verkocht is, wordt er gestart met de bouw. Sneller kan niet!

Bouwkavels
Wilt u liever zelf bouwen? Ook dat kan. Kavel 7 en 38 zijn ook als bouwkavel beschikbaar. Vanaf € 215.000,- incl. BTW

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?