Op de hoogte van nieuwe projecten in Hilversum? Klik hier!

Anna's Hoeve

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Hilversum, project Anna's Hoeve

Algemene informatie

naam project Anna's Hoeve
aantal koopwoningen onbekend
type woningen appartement
vrijstaand
2 onder 1 kap
type buitenruimte tuin
status in verkoop

Betrokken partijen

gemeente Hilversum

De nieuwste wijk van de mediastad, Anna´s Hoeve, wordt gerealiseerd aan de rand van Hilversum Oost, tegen prachtige natuurgebieden aan. De eigentijdse woonwijk, met tussen de 500 - 600 woningen, zit vol met bijzonderheden. We streven naar een duurzame wijk met duurzame woningen waar u ook de mogelijkheid heeft zelf uw huis te (laten) ontwerpen en bouwen.

Op Anna´s Hoeve kunt u uw woondroom realiseren. U kiest zelf een architect die naar uw wensen uw huis ontwerpt en kiest zelf een aannemer die het bouwt.

Op Anna´s Hoeve zullen ontwikkelaars en corporaties ook koop- en huurwoningen realiseren. De bouw van alle soorten woningen is mogelijk: vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, blokjes met rijwoningen en appartementengebouwen. Minstens 1/3 van de woningen wordt betaalbare koop- of huurwoningen. De ontwikkelaars worden per fase geselecteerd.

De wijk krijgt een parkachtige uitstraling met de voor Hilversum zo kenmerkende laanbomen. De wijk is omsloten door de prachtig ingerichte groenstrook van de Anthony Fokkerweg met veel speel- en sportmogelijkheden, park Anna´s Hoeve en natuurlijk het bijzondere natuurgebied de Laarder Wasmeren. In Anna´s Hoeve woon je op fietsafstand van het centrum. En met de ligging vlakbij uitvalswegen (snelwegen A1 en A27) bent u in twintig minuten in Amsterdam en in een kwartier in Utrecht.


foutje ontdekt?