Op de hoogte van nieuwe projecten in Haarlemmermeer? Klik hier!

Boseilanden - Larens ensemble

samenvatting
hypotheek
nieuwbouw Hoofddorp, project Boseilanden - Larens ensemble

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Boseilanden - Larens ensemble
aantal koopwoningen onbekend
type woningen vrijstaand
bouwkavel
type buitenruimte tuin
status in verkoop
koopprijs € 697.000 - € 745.000

Betrokken partijen

makelaar Hoekstra en van Eck - Hoofddorp
gemeente Haarlemmermeer

Fantaseert u wel eens over het bouwen van uw eigen droomhuis? Dan is Boseilanden in Hoofddorp echt iets voor u. Het project met kavels van circa 2.000 m² is al volop in ontwikkeling, maar er zijn nog genoeg mooie kavels beschikbaar voor u!

Het Larens Ensemble
Dit ensemble bestaat uit twaalf bouwkavels, gelegen aan de openbare weg Larense laan. Per kavel kan een grote vrijstaande villa gebouwd worden, vele composities en variaties zijn mogelijk door het ruime bouwvlak en vanwege het relatief vrije welstandsregime.

Het Riet Ensemble
Dit ensemble bestaat uit bouwkavels, gelegen aan de openbare weg Rietsingel. Per kavel kan een grote vrijstaande villa gebouwd worden, vele composities en variaties zijn mogelijk door het ruime bouwvlak en vanwege het relatief vrije welstandsregime.

Het waterensemble
Dit ensemble bestaat uit vijf bouwkavels, gelegen aan de openbare weg Waterstaete. Per kavel kan een grote vrijstaande villa gebouwd worden. Vele composities en variaties zijn mogelijk door het ruime bouwvlak en vanwege het relatief vrije welstandsregime.

Stedenbouwkundige voorwaarden
Om een goede harmonie te bereiken tussen het recreatie- en woongebied, is een beperkt aantal stedenbouwkundige voorwaarden van kracht:

  • Vanaf de openbare weg tot aan de erfgrens legt de gemeente voor haar rekening één inrit aan met breedte 3 m en lengte 12 m (kavel 24: 3 m x 2.35 m), gesitueerd in het midden van de kavel.
  • Voor de erfafscheiding tussen de kavel en de openbare ruimte wordt uitgegaan van een haag, waarbij de soort haag vrij is. Om te voorkomen dat de haag een hoge dichte wand wordt, is de hoogte max.1.20 m. Aan de zuidzijde en aan de oost-westzijde van het ensemble kunnen de hagen max. 1.80 m hoog zijn.
  • Het parkeren voor bezoekers, waarbij uitgegaan is van zeven plaatsen, kan op de rijbaan plaatsvinden. Op het eigen terrein van de kavels moeten minstens twee opstelplekken voor auto’s aangelegd worden. Een carport wordt aangemerkt als opstelplek. Een enkele garage wordt niet geteld als opstelplek, een dubbele garage telt als één opstelplek.
  • De woning dient op de kavel gepositioneerd te worden in het bouwvlak, zoals aangegeven in het bestemmingsplan. Aan- en uitbouwen en bijgebouwen zijn hiervan uitgezonderd.
  • Twee-aaneen gebouwde woningen zijn toegestaan, waar dit is aangeduid met [tae] in het bestemmingsplan.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hoekstra en van Eck Haarlemmermeer, op telefoonnummer: 023-5698181.


foutje ontdekt?