Op de hoogte van nieuwe projecten in Horst aan de Maas? Klik hier!

Horst, de Afhang - Gezinswoning

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Horst --- Horst aan de Maas, project Horst, de Afhang - Gezinswoning

Algemene informatie

naam project Horst, de Afhang - Gezinswoning
aantal koopwoningen 14
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 279.500 - € 279.500
oppervlakte 150 - 150 m²
perceeloppervlakte 228 - 228 m²
inhoud 577 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
makelaar Intermakelaars B.V. Horst-Venray
tweede makelaar Connect Makelaars
derde makelaar Startpunt Wonen
gemeente Horst aan de Maas

Informatie

In Horst --- Horst aan de Maas (gemeente Horst aan de Maas) wordt het nieuwbouwproject Horst, de Afhang - Gezinswoning gerealiseerd. Dit is in de wijk Horst. Dit project omvat 14 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 279.500 tot € 279.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 150 tot ca. 150 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 228 tot 228 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Intermakelaars B.V. Horst-Venray in Horst --- Horst aan de Maas. U kunt ook terecht bij makelaar Connect Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Horst aan de Maas kunt u hier vinden: Nieuwbouw Horst aan de Maas

Woningen
1 van 14 woningen beschikbaar
Prijs Euro 279.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
44Te Koop2281505774€ 279.500v.o.n. 

Type: Gezinswoning
Type D;
De karakteristieke gezinswoningen zijn gelegen op ruime kavels met een kaveloppervlakte variërend van ca. 215m² tot ca. 250m². Meerendeel van de kavels hebben aan de voorzijde blijvend vrij uitzicht over de beekzone van de Kabroeksebeek.

Type G-H;
De karakteristieke gezinswoningen zijn gelegen op ruime kavels met een kaveloppervlakte variërend van ca. 233m² tot ca. 296m². De kavels hebben aan de voorzijde blijvend vrij uitzicht op groen.

Project: Horst, de Afhang
Sfeervol wonen in De Afhang

Aan de westzijde van Horst, tussen Horst en Meterik, wordt het nieuwbouwplan De Afhang gerealiseerd. De Afhang wordt een nieuw woongebied met zo’n 550 woningen van hoogwaardige kwaliteit. De woonwijk krijgt een eigen identiteit en past geheel bij de landelijke uitstraling van Horst. De nieuwe woningen zijn verdeeld over koop- en huurwoningen en er bestaat de mogelijkheid om een bouwkavel te kopen.
Na een succesvolle afronding van fase I - met 130 woningen - is een start gemaakt met fase II. Deze uitbreiding ligt tussen de Afhangweg, Almeweg en de Meterikseweg. Fase 2 omvat in totaal ca. 123 woningen, bestaande uit o.a. gezinswoningen, patiobungalows, levensloopbestendige woningen, twee-onder-één-kapwoningen, herenhuizen en langgevelboerderijen.

Rustig wonen te midden van groen

Karakteristiek voor De Afhang als woongebied is zonder twijfel de landelijke en groene ligging, in de directe nabijheid van de Kabroeksebeek. Het merendeel van de kavels is ruim van opzet en heeft vrij uitzicht op de beekzone van de Kabroeksebeek.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?