Op de hoogte van nieuwe projecten in Horst aan de Maas? Klik hier!

de Afhang - Patiowoning

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Horst --- Horst aan de Maas, project de Afhang - Patiowoning

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project de Afhang - Patiowoning
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 1
type woningen geschakeld
status in verkoop
koopprijs € 212.500 - € 212.500
oppervlakte 110 - 110 m²
perceeloppervlakte 160 - 160 m²
inhoud 412 m³
aantal kamers 2

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
makelaar Intermakelaars B.V. Horst-Venray
tweede makelaar Connect Makelaars
derde makelaar Startpunt Wonen
gemeente Horst aan de Maas

Informatie

Het nieuwbouwproject de Afhang - Patiowoning wordt gebouwd in de plaats Horst --- Horst aan de Maas, in de gemeente Horst aan de Maas. Dit project bevindt zich in de wijk Horst. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 5 te koop staande geschakelde woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 212.500 tot € 212.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 110 tot ca. 110 vierkante meter. De geschakelde nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 160 tot 160 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Intermakelaars B.V. Horst-Venray in Horst --- Horst aan de Maas of bij de makelaar Connect Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Horst aan de Maas kunt u hier vinden: Nieuwbouw Horst aan de Maas

Woningen
1 van 5 woningen beschikbaar
Prijs Euro 212.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
50Te Koop1601104122€ 212.500v.o.n. 

Type: Patiowoning
De comfortabele patiobungalows hebben standaard een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en kunnen geheel aan de wensen van jong en oud worden aangepast! De kavels hebben een kaveloppervlakte variërend van ca. 162m² tot ca. 174m². Dit is hèt grondgebonden alternatief voor een appartement zonder vereniging van eigenaren!


Project: de Afhang
Sfeervol wonen in De Afhang

Aan de westzijde van Horst, tussen Horst en Meterik, wordt het nieuwbouwplan De Afhang gerealiseerd. De Afhang wordt een nieuw woongebied met zo’n 550 woningen van hoogwaardige kwaliteit. De woonwijk krijgt een eigen identiteit en past geheel bij de landelijke uitstraling van Horst. De nieuwe woningen zijn verdeeld over koop- en huurwoningen en er bestaat de mogelijkheid om een bouwkavel te kopen.
Na een succesvolle afronding van fase I - met 130 woningen - is een start gemaakt met fase II. Deze uitbreiding ligt tussen de Afhangweg, Almeweg en de Meterikseweg. Fase 2 omvat in totaal ca. 123 woningen, bestaande uit o.a. gezinswoningen, patiobungalows, levensloopbestendige woningen, twee-onder-één-kapwoningen, herenhuizen en langgevelboerderijen.

Rustig wonen te midden van groen

Karakteristiek voor De Afhang als woongebied is zonder twijfel de landelijke en groene ligging, in de directe nabijheid van de Kabroeksebeek. Het merendeel van de kavels is ruim van opzet en heeft vrij uitzicht op de beekzone van de Kabroeksebeek.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?