Op de hoogte van nieuwe projecten in Kampen? Klik hier!

Het Meer - Citroenvlinder

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw IJsselmuiden, project Het Meer - Citroenvlinder

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Het Meer - Citroenvlinder
aantal koopwoningen 12
aantal beschikbaar 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 249.500 - € 249.500
oppervlakte 124 - 124 m²
perceeloppervlakte 245 - 245 m²
inhoud 480 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bemog Projektontwikkeling B.V.
tweede projectontw. Projectontwikkeling De Gilden B.V.
makelaar Berg Makelaardij
tweede makelaar Renes Makelaardij
derde makelaar Hoksbergen Makelaardij
gemeente Kampen

Informatie

In IJsselmuiden (gemeente Kampen) wordt het nieuwbouwproject Het Meer - Citroenvlinder gerealiseerd. Dit is in de wijk IJsselmuiden. Dit project omvat 12 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 249.500 tot € 249.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 124 tot ca. 124 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 245 tot 245 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Berg Makelaardij in IJsselmuiden. U kunt ook terecht bij makelaar Renes Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Kampen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Kampen

Woningen
1 van 12 woningen beschikbaar
Prijs Euro 249.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
185Te Koop2451244804€ 249.500v.o.n. 
Tuin rondom,

Type: Citroenvlinder
In deelplan 2 van het Meer worden 13 starterswoningen, type Citroenvlinder, gerealiseerd. Inmiddels is de 2e fase van het type Citroen ook in verkoop. Deze rijwoningen met luxe gevelstenen, zijn op de begane grond voorzien van een tuingerichte woonkamer en de open keuken aan de voorzijde. De kopwoningen hebben de woonkamer aan de voorzijde. Op de eerste verdieping van de tussenwoningen bevinden zich de twee slaapkamers en een badkamer. De hoekwoningen beschikken over drie slaapkamers en een badkamer op deze verdieping. De tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar en is een open ruimte met een dakraam en biedt een uitstekende mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

De woning wordt standaard voorzien van onderstaande energiemaatregelen:
  • Een laag temperatuur verwarmingssysteem (met HR gaskachel), uitgevoerd met vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de eerste verdieping.
  • Kunststof gevelkozijnen in de gevel met Triple (3-laags) isolatieglas. De deurkozijnen worden uitgevoerd in houten kozijnen met een houten deur.
  • Hoge isolatiewaarden in de vloer, gevel en het dak dan volgens de huidige normen vereist zijn.


Project: Het Meer
Wonen op zijn mooist…
Eigenlijk is er geen mooiere plek om te wonen dan in Het Meer. De ruime woningen en grotere kavels rond het Meerveld en de groene zomen kennen een landschappelijk karakter. Ze bieden zicht over water en groene weiden. Daarachter komen woningen in prachtige buurten, met die voor IJsselmuiden zo typisch dorpse uitstraling. De hofjes en kromme straten, de leuke geveltjes en speels geschakeerde huizen ogen vaak verrassend en zorgen steeds voor afwisseling. De wilgen, leilindes en de groen metalen hekken en hagen rond riante voortuinen zorgen juist voor harmonie en een knus karakter.

Alles wat IJsselmuiden zo mooi maakt, vind je terug in Het Meer. In deze vriendelijk ogende dorpswijk langs de Trekvaart kan iedereen volop genieten van rust, gemoedelijkheid en van de groene en waterrijke omgeving. Je kunt hier heerlijk met de kids op strooptocht gaan in de buurt, op zoek naar kleefkruid en kikkervisjes. Buurtbewoners groeten elkaar gewoon in het open Meerveld, het kloppend hart van de wijk waar straks de kinderen naar school gaan. Je boodschappen haal je even verderop in het dorpscentrum met zijn gevarieerde winkel- en voorzieningenaanbod. En in de avonduren? Dan wandel je ontspannen door de groene omgeving, langs het Ganzendiep of de IJssel, terwijl de zon zijn laatste stralen werpt over de oude Hanzestad Kampen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?