Op de hoogte van nieuwe projecten in Loon op Zand? Klik hier!

De Hil - Twee-onder-één-kapwoning

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Kaatsheuvel, project De Hil - Twee-onder-één-kapwoning

Algemene informatie

naam project De Hil - Twee-onder-één-kapwoning
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 295.200 - € 295.200
oppervlakte 137 - 137 m²
perceeloppervlakte 231 - 231 m²
inhoud 508 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ABB Bouwgroep B.V.
makelaar Timmermans Makelaardij
gemeente Loon op Zand

Informatie

Het nieuwbouwproject De Hil - Twee-onder-één-kapwoning wordt gebouwd in de plaats Kaatsheuvel, in de gemeente Loon op Zand. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 10 Kaatsheuvel-West. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 6 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 295.200 tot € 295.200. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 137 tot ca. 137 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 231 tot 231 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Timmermans Makelaardij in Waalwijk.

Andere nieuwbouwprojecten in Loon op Zand kunt u hier vinden: Nieuwbouw Loon op Zand

Woningen
2 van 6 woningen beschikbaar
Prijs Euro 295.200
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Te Koop2311375085€ 295.200v.o.n. 
SWK, Achtertuin, Voortuin
4Te Koop2311375085€ 295.200v.o.n. 
SWK, Achtertuin, Voortuin

Type: Twee-onder-één-kapwoning
Dé ideale plek om te wonen!

In De Hil vindt u een omgeving waar de kinderen vrijuit kunnen spelen. Hier is de buitenlucht heerlijk fris. Het is een gezonde en prachtige omgeving, waar van alles te ontdekken is. Binnen een mum van tijd bent u in het gezellige centrum van Kaatsheuvel.
De woningen zijn ruim opgezet, met genoeg kamers. Denkt u aan een woonprogramma op de begane grond voor de toekomst? Dit is een mogelijkheid en u kunt de voorzieningen hier alvast voor treffen. Kortom, hier kunt u jaren zonder zorgen wonen met de technieken van nu.
Een heerlijke vertrouwende uitstraling. Het is een plaatje!

De voordelen op een rij:
  • royale woning met voldoende ruimte voor iedereen;
  • lichte en zonnige woonkamer;
  • vele uitbreidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond;
  • vrij indeelbare zolder;
  • heerlijke diepe en zonnige achtertuin;
  • geheel naar eigen wens in te richten.


Project: De Hil
Dé nieuwbouwlocatie van Kaatsheuvel

De Hil is een kleinschalig nieuwbouwproject met veel groen en goede voorzieningen. Ziet u het al voor u? Kinderen spelen buiten, tuinen worden groen en u woont in een heerlijke woning die volledig voldoet aan uw woonwens. De Hil is echt een fijne plek op te wonen! Speels en groen opgezet. Het kan zomaar gebeuren dat u volledig ‘verliefd’ wordt op dit kleinschalige nieuwbouwproject.
De Hil kent bijzonder fraaie woningen, die niet alleen comfortabel zijn, maar ook nog eens zijn gelegen in een bijzonder gezellig Brabants dorp. Een dorp met een hoog voorzieningenniveau met alle gemakken van de nabijgelegen steden direct onder handbereik.

Veel vrijheid voor een woning met jouw eigen identiteit
De woningen van De Hil onderscheiden zich door een prachtige architectuur, die past bij de omgeving en door het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen. Elke woning staat garant voor jarenlang comfortabel woonplezier.
Toch wil ABB aan kopers net wat meer keuzevrijheid bieden in de vorm van ruwbouw- en afbouwopties. Het gaat tenslotte niet zomaar om een woning. Het gaat om uw (droom)woning!

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning kunt u kiezen voor een aantal ruwbouwopties. Dit zijn ingrijpende zaken zoals een uitbouw van de woonkamer, een erker aan de voorzijde of een dakkapel. Samen met de makelaar maakt u stap voor stap de woning helemaal naar uw wens!
Kortom: door de vele opties kunt u uw woning een eigen identiteit geven.

Het plan is opgezet en uitgewerkt door ABB Ontwikkeling in samenwerking met architectenbureau Kampman Architecten. Timmermans Makelaardij is de verkopend makelaar van dit project.

Wilt u ook altijd als eerst op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief! Volg ons ook op Twitter en Facebook voor leuke weetjes, nieuws, actuele foto’s, sneak previews, etc.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?