Op de hoogte van nieuwe projecten in Loon op Zand? Klik hier!

De Hil - Semibungalow

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Hil - Semibungalow
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 247.000 - € 247.000
oppervlakte 102 - 102 m²
perceeloppervlakte 190 - 190 m²
inhoud 418 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ABB Bouwgroep B.V.
makelaar Timmermans Makelaardij
gemeente Loon op Zand

Informatie

In Kaatsheuvel (gemeente Loon op Zand) wordt het nieuwbouwproject De Hil - Semibungalow gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 10 Kaatsheuvel-West. Dit project omvat slechts 2 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 247.000 tot € 247.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 102 tot ca. 102 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 190 tot 190 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Timmermans Makelaardij in Waalwijk.

Andere nieuwbouwprojecten in Loon op Zand kunt u hier vinden: Nieuwbouw Loon op Zand

Woningen
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 247.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
14Te Koop1901024183€ 247.000v.o.n. 
Voortuin, SWK, Achtertuin

Type: Semibungalow
Klaar zijn voor de toekomst!

Klaar zijn voor de toekomst en gelijkvloers wonen. Een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Wonen in een rustige woonwijk, die een veilig gevoel geeft. De ruime semibungalows zijn uitermate geschikt voor deze woonvorm. Er blijft genoeg ruimte over om te leven zoals u dat gewend bent. Op de verdieping is natuurlijk genoeg ruimte voor logés, hobby’s en noem maar op! Een heerlijke, zonnige achtertuin maakt het plaatje helemaal compleet!

De voordelen op een rij:
  • wonen in een woonwijk die geschikt is voor jong en oud;
  • volledig woonprogramma op de begane grond;
  • heerlijke, zonnige, afgeschermde tuin;
  • voldoende logeerruimte voor bijvoorbeeld de kleinkinderen;
  • geheel naar eigen wens in te richten, met bijvoorbeeld een slaapkamer en een gastendouche op de verdieping.


Project: De Hil
Dé nieuwbouwlocatie van Kaatsheuvel

De Hil is een kleinschalig nieuwbouwproject met veel groen en goede voorzieningen. Ziet u het al voor u? Kinderen spelen buiten, tuinen worden groen en u woont in een heerlijke woning die volledig voldoet aan uw woonwens. De Hil is echt een fijne plek op te wonen! Speels en groen opgezet. Het kan zomaar gebeuren dat u volledig ‘verliefd’ wordt op dit kleinschalige nieuwbouwproject.
De Hil kent bijzonder fraaie woningen, die niet alleen comfortabel zijn, maar ook nog eens zijn gelegen in een bijzonder gezellig Brabants dorp. Een dorp met een hoog voorzieningenniveau met alle gemakken van de nabijgelegen steden direct onder handbereik.

Veel vrijheid voor een woning met jouw eigen identiteit
De woningen van De Hil onderscheiden zich door een prachtige architectuur, die past bij de omgeving en door het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen. Elke woning staat garant voor jarenlang comfortabel woonplezier.
Toch wil ABB aan kopers net wat meer keuzevrijheid bieden in de vorm van ruwbouw- en afbouwopties. Het gaat tenslotte niet zomaar om een woning. Het gaat om uw (droom)woning!

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning kunt u kiezen voor een aantal ruwbouwopties. Dit zijn ingrijpende zaken zoals een uitbouw van de woonkamer, een erker aan de voorzijde of een dakkapel. Samen met de makelaar maakt u stap voor stap de woning helemaal naar uw wens!
Kortom: door de vele opties kunt u uw woning een eigen identiteit geven.

Het plan is opgezet en uitgewerkt door ABB Ontwikkeling in samenwerking met architectenbureau Kampman Architecten. Timmermans Makelaardij is de verkopend makelaar van dit project.

Wilt u ook altijd als eerst op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief! Volg ons ook op Twitter en Facebook voor leuke weetjes, nieuws, actuele foto’s, sneak previews, etc.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?