Op de hoogte van nieuwe projecten in Loon op Zand? Klik hier!

De Hil - Rijwoning

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Hil - Rijwoning
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 214.000 - € 214.000
oppervlakte 129 - 129 m²
perceeloppervlakte 123 - 123 m²
inhoud 456 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ABB Bouwgroep B.V.
makelaar Timmermans Makelaardij
gemeente Loon op Zand

Informatie

Het nieuwbouwproject De Hil - Rijwoning wordt gebouwd in de plaats Kaatsheuvel, in de gemeente Loon op Zand. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 10 Kaatsheuvel-West. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 214.000 tot € 214.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 129 tot ca. 129 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 123 tot 123 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Timmermans Makelaardij in Waalwijk.

Andere nieuwbouwprojecten in Loon op Zand kunt u hier vinden: Nieuwbouw Loon op Zand

Woningen
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 214.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
8Optie1231294565€ 214.000v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin, SWK,

Type: Rijwoning
Maak hier uw woondroom waar!
Wat een heerlijke plek om thuis te komen! Ideaal om vrienden te ontvangen, lekker te tafelen en er op uit te trekken. De ruime opzet van deze woningen biedt u de mogelijkheid om uw woondroom te verwezenlijken. De Hil is een buitenkans voor iedereen, die wil wonen in een gemoedelijk Brabants dorp, houdt van de natuur, maar met de voorzieningen van de stad in de directe omgeving.
De prachtige rijwoningen bieden voldoende ruimte om uw woonwens te realiseren. De woningen zijn licht, open en zonnig van karakter. De architectuurstijl sluit goed aan bij de omgeving. De plattegronden bieden alle ruimte om te genieten van de vele kwaliteiten van de woning. En het zorgvuldig afgewogen materiaalgebruik dient zeker ook niet vergeten te worden.
 
De voordelen op een rij:
  • eengezinswoning in een kleinschalige rij;
  • ruime woonkamer met open keuken;
  • geheel naar eigen smaak in te richten;
  • vrij indeelbare zolder;
  • heerlijk ruime en zonnige achtertuin.


Project: De Hil
Dé nieuwbouwlocatie van Kaatsheuvel

De Hil is een kleinschalig nieuwbouwproject met veel groen en goede voorzieningen. Ziet u het al voor u? Kinderen spelen buiten, tuinen worden groen en u woont in een heerlijke woning die volledig voldoet aan uw woonwens. De Hil is echt een fijne plek op te wonen! Speels en groen opgezet. Het kan zomaar gebeuren dat u volledig ‘verliefd’ wordt op dit kleinschalige nieuwbouwproject.
De Hil kent bijzonder fraaie woningen, die niet alleen comfortabel zijn, maar ook nog eens zijn gelegen in een bijzonder gezellig Brabants dorp. Een dorp met een hoog voorzieningenniveau met alle gemakken van de nabijgelegen steden direct onder handbereik.

Veel vrijheid voor een woning met jouw eigen identiteit
De woningen van De Hil onderscheiden zich door een prachtige architectuur, die past bij de omgeving en door het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen. Elke woning staat garant voor jarenlang comfortabel woonplezier.
Toch wil ABB aan kopers net wat meer keuzevrijheid bieden in de vorm van ruwbouw- en afbouwopties. Het gaat tenslotte niet zomaar om een woning. Het gaat om uw (droom)woning!

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning kunt u kiezen voor een aantal ruwbouwopties. Dit zijn ingrijpende zaken zoals een uitbouw van de woonkamer, een erker aan de voorzijde of een dakkapel. Samen met de makelaar maakt u stap voor stap de woning helemaal naar uw wens!
Kortom: door de vele opties kunt u uw woning een eigen identiteit geven.

Het plan is opgezet en uitgewerkt door ABB Ontwikkeling in samenwerking met architectenbureau Kampman Architecten. Timmermans Makelaardij is de verkopend makelaar van dit project.

Wilt u ook altijd als eerst op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief! Volg ons ook op Twitter en Facebook voor leuke weetjes, nieuws, actuele foto’s, sneak previews, etc.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?