Op de hoogte van nieuwe projecten in Kampen? Klik hier!

De Erven - Onderdijks (2e fase) - 13 moderne herenhuizen Zonnehoed

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Kampen, project De Erven - Onderdijks (2e fase) - 13 moderne herenhuizen Zonnehoed

Algemene informatie

naam project De Erven - Onderdijks (2e fase) - 13 moderne herenhuizen Zonnehoed
aantal koopwoningen 9
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 211.000 - € 211.000
oppervlakte 136 - 136 m²
perceeloppervlakte 160 - 160 m²
inhoud 470 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bemog Projektontwikkeling B.V.
makelaar Sinke Kampen
gemeente Kampen

Informatie

In Kampen wordt het nieuwbouwproject De Erven - Onderdijks (2e fase) - 13 moderne herenhuizen Zonnehoed gerealiseerd. Dit is in de wijk Kampen. Dit project omvat slechts 9 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 211.000 tot € 211.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 136 tot ca. 136 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 160 tot 160 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Sinke Kampen in Kampen.

Andere nieuwbouwprojecten in Kampen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Kampen

Woningen
2 van 9 woningen beschikbaar
Prijs Euro 211.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
7Optie1601364706€ 211.000v.o.n. 
Achtertuin, Voortuin,
9Te Koop1601364706€ 211.000v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin

Type: 13 moderne herenhuizen Zonnehoed
De Woningen
De woningen gelegen aan de Delta zijn overduidelijk 'familie' van de woningen die al gebouwd zijn aan de overzijde van de straat. Het zijn ruime woningen met een (beuk)maat van 6,00 bij 10,00 meter. Ze hebben een indeling met de woonkamer gelegen aan de tuin die op het noordwesten is gelegen. De keuken en eethoek zijn aan de straatzijde gesitueerd. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. Op de 2e verdieping is een ruime zolder met vele gebruiksmogelijkheden zoals extra kamer, hobby- of bergruimte etc.

Energiezuinig wonen
De woningen voldoen uiteraard aan de laatste voorschriften van het bouwbesluit wat inhoudt dat ze uitstekend geïsoleerd zijn en een laag energieverbruik hebben. Optioneel kan er gekozen worden voor (extra) zonnepanelen op het dak waardoor u op eigen woning een groot deel van benodigde elektra, zowel gebouw- als gebruiksgebonden, kunt opwekken. Op deze wijze beperkt u de woonlasten in belangrijke mate.

Project: De Erven - Onderdijks (2e fase)
Het Onderdijks
Ten zuidoosten van Kampen is de nieuwe woonwijk Het Onderdijks in ontwikkeling. Het is een aantrekkelijke, ruim opgezette woonwijk met veel groen, die in drie fasen wordt gerealiseerd. Er ontstaat hier een wijk die in al haar verscheidenheid toch een eenheid is en die goed past in het Kamper rivierlandschap. Het Onderdijks wordt geen wijk als zovele andere, maar een wijk met een eigen karakter.

De Erven
De ligging van De Erven aan de zuidrand van Het Onderdijks geeft de buurt een landelijk context. De Erven wordt begrensd door verschillende waterpartijen en het omliggende platteland is direct zichtbaar en bereikbaar. De historische Venedijk en de Chalmotweg vormen daarnaast beeldbepalende elementen in de direct nabijheid van De Erven.

Gezellig en kinderrijk
De Erven is een rustige wijk met groen ingerichte hofjes waar kinderen fijn kunnen spelen. Ook is er genoeg ruimte om je auto te parkeren. De woningen hebben elk hun eigen stijl, waardoor de straten een gevarieerde uitstraling hebben. Bovendien heerst er in De Erven een geborgen sfeer, wat de wijk tot een thuis maakt voor iedereen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?