Op de hoogte van nieuwe projecten in Neder-Betuwe? Klik hier!

Kesteren, De Acht - Sterappel

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Kesteren, project Kesteren, De Acht - Sterappel

Algemene informatie

naam project Kesteren, De Acht - Sterappel
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 199.000 - € 199.000
oppervlakte 100 - 100 m²
perceeloppervlakte 229 - 229 m²
inhoud 385 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
makelaar Brouwers, Moors & Partners
tweede makelaar Sanders Makelaardij
gemeente Neder-Betuwe

Informatie

Het nieuwbouwproject Kesteren, De Acht - Sterappel wordt gebouwd in de plaats Kesteren, in de gemeente Neder-Betuwe. Dit project bevindt zich in de wijk Kesteren. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 199.000 tot € 199.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 100 tot ca. 100 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 229 tot 229 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Brouwers, Moors & Partners in Den Bosch of bij de makelaar Sanders Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Neder-Betuwe kunt u hier vinden: Nieuwbouw Neder-Betuwe

Woningen
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 199.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
2Te Koop2291003853€ 199.000v.o.n. 

Type: Sterappel
Deze basiswoning beschikt over een lichte en royale woonkamer en (eet)keuken. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Met een vlizotrap komt u op de handige bergzolder. In de tuin bevindt zich een berging voor de fietsen en tuingereedschappen. Type Sterappel is alleen mogelijk bij kavel 2, 3, 6 en 7.
  • De aanbouw behoort niet tot de basis.


Project: Kesteren, De Acht
Midden in Kesteren worden acht twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. Het mooie plan komt in een bestaande woonwijk en beschikt over veel groen, ruime parkeerfaciliteiten en speelruimte voor kinderen. Alle acht woningen bestaan uit twee woonlagen en een bergzolder.
De woning is voorzien van 2 parkeerplaatsen aan de voorzijde en de achtertuin heeft een achterom. De unieke mogelijkheid om de woningen naar wens in te delen maakt ze uitermate toekomstbestendig. Zo kunt u kiezen voor een slaapkamer met badkamer op de begane grond, maar u kunt dat ook later nog realiseren. Er zijn vier verschillende indelingsmogelijkheden met daarnaast nog veel opties en maatwerk. Kortom voor ieder wat wils!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?