Op de hoogte van nieuwe projecten in Leeuwarden? Klik hier!

Appartementen Wilhelminaplein - Appartementen type B

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Leeuwarden, project Appartementen Wilhelminaplein - Appartementen type B

Algemene informatie

naam project Appartementen Wilhelminaplein - Appartementen type B
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 2
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 325.000 - € 325.000
oppervlakte 105 - 105 m²
inhoud tot 262 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

makelaar Duurzaam Wonen
tweede makelaar Makelaars Netwerk
gemeente Leeuwarden

Informatie

In Leeuwarden wordt het nieuwbouwproject Appartementen Wilhelminaplein - Appartementen type B gerealiseerd. Dit is in de wijk Binnenstad. Dit project omvat slechts 4 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 325.000 tot € 325.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 105 tot ca. 105 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Duurzaam Wonen in Drachten. U kunt ook terecht bij makelaar Makelaars Netwerk.

Andere nieuwbouwprojecten in Leeuwarden kunt u hier vinden: Nieuwbouw Leeuwarden

Woningen
2 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 325.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop010503€ 325.000v.o.n. 
NHG,
19Te Koop01052623€ 325.000v.o.n. 
SWK,

Type: Appartementen type B
Het appartement beschikt over twee slaapkamers (gelegen aan de kant van het Ruiterskwartier), alsmede een zeer ruime en luxe badkamer van 8 m2. De kleinste slaapkamer is ook uitstekend als kantoor in te richten. In het souterrain bevindt zich een bergruimte van 7,5 m2.

Topcomfort
In het appartement is veel aandacht besteed aan comfort. De hiervoor getroffen voorzieningen zorgen niet alleen voor een sublieme woonervaring, maar dragen ook bij aan lagere energielasten!

Alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een behaaglijk binnenklimaat. De temperatuur is daarbij in de slaapkamers en badkamer apart te regelen. In het gehele appartement is balansventilatie aanwezig. Dit betekent dat vuile lucht mechanisch wordt afgevoerd, maar tegelijkertijd ook verse lucht wordt ingevoerd. De warmtewisselaar in de ventilator warmt de verse lucht van buiten op voordat deze de woning binnenkomt. Dit bespaart jaarlijks aanzienlijk in stookkosten.

Zoals alle recent gebouwde woningen, is ook dit appartement uitstekend geisoleerd. Daarnaast zijn in alle appartementen aan het Wilhelminaplein extra voorzieningen getroffen om geluid van buiten, ook daadwerkelijk buiten te houden. Wanneer de ramen gesloten zijn, ervaart u binnen nauwelijks geluid van het alledaagse drukke (nacht)leven op straat. De ramen in de zuidgevel van het appartement zijn voorzien van een warmtewerende coating. Dit zorgt ervoor dat het appartement minder snel opwarmt op zonnige dagen.

Het appartement is voorzien van bekabeling voor netwerk en televisie in de woonkamer en slaapkamers. Deze bekabeling maakt een snel thuisnetwerk mogelijk, waardoor het streamen van bijvoorbeeld Netflix zonder haperen met de hoogst mogelijke kwaliteit gaat. Het appartement is daarmee volledig voorbereid op de toekomst!

Complete, luxe keuken
De U-vormige keuken biedt veel werk en bergruimte. Al het hang en sluitwerk is voorzien van soft-close scharnieren. Deze voorkomen het hard dichtslaan van deuren en lades.

De vier kasten, die deels in de achterwand zijn verzonken, bevatten een oven, bakoven met magnetron, koelkast en aparte vriezer. De beide Siemens ovens kennen diverse automatische programma's.

Langs de zijwand bevindt zich een werkblad met spoelbak. Hieronder vindt u een gootsteenkast en daarnaast een vaatwasser en een opbergkastje. De vaatwasser is energiezuinig en bovendien stil. Boven het werkblad zitten voldoende stopcontacten om keukenapparatuur aan te sluiten.

Royale, prachtige badkamer
De ruime badkamer is voorzien van een verlaagd plafond met hierin dimbare spots. De verschillende luxe componenten maken uw dagelijkse start of afsluiting een waar genot!

Uw thuis
Wonen aan het Wilhelminaplein staat voor ultiem comfort en woongenot. Met dit prachtige appartement:

Heeft u een living van 50 m2
Woont u op de mooiste plek van Leeuwarden
Heeft u met de royale badkamer en keuken alle luxe binnen handbereik
Heeft u een eigen parkeergelegenheid in de ondergelegen Zaailand garage (zwerfplek, u betaalt alleen servicekosten van 30 euro per maand)
Bent u met 5 minuten lopen op het NS station van Leeuwarden
Waant u zich op een terras in de binnenstad vanuit uw woonkamer met geopende ramen.
Bevindt u zich in een oase van rust en privacy zodra u de ramen sluit.
Project: Appartementen Wilhelminaplein
Luxe appartementen in het centrum van Leeuwarden!
In het hart van Leeuwarden, aan het Wilhelminaplein, heeft u keuze uit meerdere luxe appartementen. De kwalitatief hoogwaardige appartementen zijn onderdeel van het project Nieuw Zaailand.

Alle appartementen zijn bereikbaar via trap en lift en beschikken bovendien over een per lift bereikbare eigen bergruimte van 7,5m² in het souterrain.

Comfortabel thuis
Kortom, dit zijn appartementen voor mensen die midden in het leven staan. Die genieten van kunst en cultuur. Die graag regelmatig uit eten gaan omdat ze samen laat thuis zijn, of gewoon, omdat ze er zin in hebben. Mensen die houden van vrijheid, van levendigheid, maar die zich ook graag terugtrekken in de privacy van een zeer comfortabele thuis.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?

evenementen in Leeuwarden  

do
03-03
3 t/m 5 maart 2017 - Huis & Tuin