Op de hoogte van nieuwe projecten in Leiden? Klik hier!

Clusius - B

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Leiden, project Clusius - B

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Clusius - B
aantal huurwoningen 18
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status te huur
huurprijs € 845 - € 845
oppervlakte 59 - 59 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance
makelaar MVGM Amsterdam
gemeente Leiden

Informatie

In Leiden wordt het nieuwbouwproject Clusius - B gerealiseerd. Dit is in de wijk Boerhaavedistrict. Dit project omvat 18 huur appartementen.

De prijzen van de huur woningen variëren vanaf € 845 tot € 845. De woningen hebben een oppervlak vanaf 59 tot ca. 59 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel te huur.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar MVGM Amsterdam in Amsterdam.

Andere nieuwbouwprojecten in Leiden kunt u hier vinden: Nieuwbouw Leiden

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 18 woningen beschikbaar
Prijs Euro 845
straatstatuswoonopp.kamersservicekostenprijsenergielabel
Kolffpad 132Optie593€ 0€ 845 

Type: B
  • Woonoppervlakte ca. 59 m2 
  • Woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon
  • Witte Bribus keuken in hoekopstelling met zwart composiet blad en ATAG inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelvriescombinatie 
  • 2 slaapkamers 
  • Badkamer met douche en wastafel 
  • Apart toilet 
  • Berging met aansluiting voor wasmachine en droger 
  • Balkon op het noordwesten of zuidoosten 
  • Externe berging onder in het gebouw 
  • Kolffpad 30, 36, 62, 94, 100, 126, 132, 158 en 164 zijn inclusief eigen parkeerplaats


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Clusius
Nieuwbouwcomplex met 76 luxe appartementen op een toplocatie in Leiden, langs de Wassenaarseweg, op het voormaligte LUMC terrein. Prognose oplevering: eind februari 2017. Huurprijs vanaf € 735 p/m.

Twee-, drie- en vierkamerappartementen (waarvan 48 inclusief een privé parkeerplaats), hoogwaardig afgewerkt met witte strakke keuken en luxe badkamer.

Wooncomplex Clusius
Strakke roodbruine gevels, grote ramen en zonnige balkons. Clusius herken je al van een afstand aan de drie nieuwe woontorens. In één van die drie vind je de 76 huurappartementen, verdeeld over tien verdiepingen boven de begane grond. Er zijn wel tien verschillende woningtypen. Met oppervlakten van 55 tot 91 m2 en met twee, drie of vier kamers. Waar kies jij voor?

DE APPARTEMENTEN
Van je voordeur tot je balkon en van je keuken tot je badkamer, in Clusius is alles gloednieuw. Dat is op zich al lekker. Maar de huurappartementen zijn ook nog hoogwaardig afgewerkt. De keuken wordt opgeleverd met inbouwapparatuur van ATAG. En ook de badkamer is compleet en luxe. Wil je een ligbad of alleen een douche, een enkele of dubbele wastafel? Heb je graag een hoekkeuken of een rechte opstelling? Het kan allemaal. Voor wat extra opbergruimte heeft ieder appartement minimaal één berging in de woning. Hier kun je ook je wasmachine en droger kwijt. Makkelijk uit het zicht. En spullen die je wat minder vaak nodig hebt, zet je gewoon in je eigen berging onder in het gebouw. Er is er één voor ieder appartement. Hoewel het park recht naast je deur ligt, kun je ook thuis genieten van de buitenlucht. Wil je een balkon of een loggia? Zit je liever ’s ochtends of ’s avonds in de zon? Clusius geeft je ook hier de keuze. Waar je ook nog voor kunt kiezen is een eigen parkeerplek bij het gebouw. Er zijn er een aantal beschikbaar voor de huurappartementen. Dat is handig!

PARKEREN
Op de begane grond en 1e verdieping is een parkeergarage met 48 privé parkeerplaatsen voor huurders van een appartement. Aan 48 appartementen is een privé parkeerplaats gekoppeld. De overige 28 appartementen hebben geen parkeerplaats. Een privé parkeerplaats huren is geen losse optie.  

DE VOORDELEN VAN HUREN
Als huurder ben en blijf je flexibel. Wie weet waar een volgende (carrière)stap je naartoe brengt. Tegelijk biedt huren zekerheid. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering van je huis. En aan groot onderhoud hoef je niks te doen. Dat wordt gewoon voor je geregeld. Wel zo fijn, want zo houd je zelf tijd over voor leukere dingen.

Dit zijn geen studentenwoningen! Ook meerdere studenten samen kunnen geen appartement huren in Clusius.


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?