Op de hoogte van nieuwe projecten in Lelystad? Klik hier!

De Cornelis

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Lelystad, project De Cornelis

Algemene informatie

naam project De Cornelis
aantal woningen 22
type woningen appartement
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar M.J. de Nijs Projectontwikkeling
makelaar De 4 Linden Makelaardij
gemeente Lelystad

Belangrijke data

start verkoop 4e kwartaal 2016

Informatie

In Lelystad wordt het nieuwbouwproject De Cornelis gerealiseerd. Dit is in de provincie Flevoland.

De oplevering van deze woningen start 4e kwartaal 2016. De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De 4 Linden Makelaardij in Lelystad.

Andere nieuwbouwprojecten in Lelystad kunt u hier vinden: Nieuwbouw Lelystad

De Cornelis is de naam van het nieuw te realiseren appartementencomplex aan de jachthaven in Lelystad. De Cornelis bevat luxe appartementen van ongeveer 80 tot 115 m2 GBO en zijn beschikbaar vanaf circa €174.000,- v.o.n. Er is één eigen parkeerplaats in de halfverdiepte parkeergarage bij het appartement. Daarnaast is er voldoende parkeerruimte voor bezoekers.
 
Het gebouw is markant en torent boven het water uit. Als herkenningspunt is het van veraf te zien. Met de jachthaven voor de deur stapt u zo uw boot in en vaart u het Markermeer op richting Amsterdam of Friesland. De omliggende woningen stammen uit die tijd en hebben de charme van leuke, kleine huisjes. En ook de Oostvaardersplassen, de rust van de polder en het gemak van de stad heeft u om de hoek. Bij de jachthaven zijn restaurants gevestigd en heeft u uitstekende horeca met een gezellig terras voor de deur. Een perfecte plek om comfortabel en sfeervol te wonen.

foutje ontdekt?