Op de hoogte van nieuwe projecten in Lelystad? Klik hier!

Schutterij Warande - Retriever

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Lelystad, project Schutterij Warande - Retriever

Algemene informatie

naam project Schutterij Warande - Retriever
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 279.500 - € 279.500
oppervlakte 130 - 130 m²
perceeloppervlakte 343 - 383 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn bv
makelaar De 4 Linden Makelaardij
tweede makelaar Vlieg Makelaars OG BV
gemeente Lelystad

Informatie

In Lelystad wordt het nieuwbouwproject Schutterij Warande - Retriever gerealiseerd. Dit is in de wijk Warande Noord. Dit project omvat slechts 2 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 279.500 tot € 279.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 130 tot ca. 130 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 343 tot 383 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De 4 Linden Makelaardij in Lelystad. U kunt ook terecht bij makelaar Vlieg Makelaars OG BV.

Andere nieuwbouwprojecten in Lelystad kunt u hier vinden: Nieuwbouw Lelystad

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 279.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
2Te Koop34313005€ 279.500v.o.n. 
3Te Koop38313005€ 279.500v.o.n. 

Type: Retriever
In De Schutterij komen 3 vrijstaande woningen, type Retriever. Eigentijdse, riante huizen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De ruime vrijstaande panden zijn uitgevoerd in een moderne architectuur, met veel materialen in lichte tinten. De woningen staan op een royale kavel. U hebt dus alle ruimte om verder uit te breiden. Bij de bouw van de woningen bieden wij overigens een ruime keuze aan extra opties. Hiermee kunt u het aantal vierkante meters van uw droomwoning direct uitbreiden. De eerste woning is al gebouwd.
Op dit moment is er 1 Retriever gebouwd met het uitgebreide optiepakket, zie de foto's. Bij de nieuw te bouwen Retrievers zijn vele opties mogelijk.


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Schutterij Warande
U bent op zoek naar een comfortabele én betaalbare woning. In een prachtige omgeving in het bos of aan het water. Waar u geniet van rust, ruimte en natuur. Maar wel met alle voorzieningen, zoals winkels en uitgaansgelegenheden, binnen handbereik. Dat én meer vindt u in Warande, een uniek nieuwbouwproject in Lelystad.

Wonen in de groene weelde

Ter Steege Vastgoed Lelystad realiseert hier 27 rijwoningen en 3 vrijstaande woningen: allen onderdeel van het plan De Schutterij. Ook uw droom wordt hier werkelijkheid: Wonen in de groene weelde van Warande.Prijzen Vrij Op Naam inclusief 21% BTW. Aan de prijzen en aan het energielabel kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?