Op de hoogte van nieuwe projecten in Leusden? Klik hier!

Hof van Asschat - B

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Leusden, project Hof van Asschat - B

Algemene informatie

naam project Hof van Asschat - B
aantal koopwoningen 9
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 300.000 - € 300.000
oppervlakte 103 - 103 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed Midden
makelaar Koudijs Makelaars
tweede makelaar Herbrink Makelaars O.g. B.V.
gemeente Leusden

Informatie

Het nieuwbouwproject Hof van Asschat - B wordt gebouwd in de plaats Leusden. Dit project bevindt zich in de wijk Leusden-Centrum Oost. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 9 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 300.000 tot € 300.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 103 tot ca. 103 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Koudijs Makelaars in Barneveld of bij de makelaar Herbrink Makelaars O.g. B.V..

Andere nieuwbouwprojecten in Leusden kunt u hier vinden: Nieuwbouw Leusden

Woningen
1 van 9 woningen beschikbaar
Prijs Euro 300.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
16Optie010300€ 300.000v.o.n. 
SWK,

Type: B
  • Ruim appartement van ruim 100 m2
  • Veel indelingsvrijheid
  • Groot balkon van circa 12 m2
  • Losse berging van 5 m2
  • 2 Fietsplaatsen met laadpunten voor E-bike


Project: Hof van Asschat
Het Hof van Asschat bevindt zich in winkelcentrum De Biezenkamp. Eén van de twee winkelcentra in Leusden. Hier woont u midden in Leusen en dus vlak bij het gezellige Amersfoort.

Mede door de centrale positie in Nederland is Leusden een geliefde woonplaats. Maar dat niet alleen, ook de mooie omgeving met karakteristieke boerderijen en landerijen is voor vele een reden om hier te gaan of blijven wonen. Wat een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.

De stap naar comfort, luxe en gemak.
Is uw vertrouwde huis te groot geworden? Vergt het onderhoud van de tuin te veel tijd en aandacht? Misschien is ht dan tijd voor een nieuwe stap. Een stap naar comfort, luxe en gemak. Maak kennis met het Hof van Asschat. Een prachtig appartementengebouw dat ruimte biedt aan 18 appartementen. Het kleinschalige karakter, de fraaie architectuur en bovenal de gezamenlijke binnentuin maken dit tot een heerlijk thuis.

De appartementen in het Hof van Asschat zijn heerlijk ruim, hebben allemaal een grote eigen buitenruimte en bieden veel vrijheid ten aanzien van de indelingsmogelijkheden. Wij hopen met dit nieuwbouwplan tegemoet te komen aan de grote vraag naar kwalitatief hoogwaardige appartementen in het mooise Leusden.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?