Op de hoogte van nieuwe projecten in Leusden? Klik hier!

Valleipark - D1

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Valleipark - D1
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 625.000 - € 625.000
oppervlakte 185 - 185 m²
perceeloppervlakte 334 - 334 m²
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed Midden
makelaar Herbrink Makelaars O.g. B.V.
tweede makelaar Koudijs Makelaars
gemeente Leusden

Informatie

In Leusden wordt het nieuwbouwproject Valleipark - D1 gerealiseerd. Dit is in de wijk Leusden-Centrum Oost. Dit project omvat slechts 8 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 625.000 tot € 625.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 185 tot ca. 185 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 334 tot 334 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Herbrink Makelaars O.g. B.V. in Leusden. U kunt ook terecht bij makelaar Koudijs Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Leusden kunt u hier vinden: Nieuwbouw Leusden

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 625.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
34Optie33418506€ 625.000v.o.n. 

Type: D1
Deze Grande Villa's met uitzicht over de Gelderse Vallei hebben de achtertuin op het Zuiden. Met een woningbreedte van ruim 7 meter zijn dit de grootste woningen in Valleipark. Deze woning is standaard uitgevoerd met rieten kap en is optioneel met dakpannen mogelijk. Voor de gevel kan worden gekozen voor wit keimwerk of gebakken metselwerk, zwarte planken tot de begane grond of halverwege de 1e verdieping. Variatie in de voorgevelpui op de begane grond en de mogelijkheid voor een erker met balkon. Geen villa is straks hetzelfde.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Valleipark
Welkom!


Omringd door water, gekleurd door groen, doorkruist met lanen en gesierd door een grote variatie aan huizen. Tussen het Valleikanaal en de Liniedijk ligt nog een ongerept stukje Leusden, waar u binnenkort heerlijk ontspannen kunt wonen.

De laatste woningen in Valleipark vormen een exclusieve en gemoedelijke woonwijk. Deze ontwikkeling bestaat uit 36 woningen en 7 vrije kavels.
Deze woningen zijn samen met het openbaar gebied zorgvuldig ontworpen. Het gebruik van mooie materialen, het groene karakter en onderlinge afstemming staan hierbij voorop. De verschillende kapvormen en de gekozen materialen zorgen voor een saamhorigheid van de woningen. Door een mix van rieten kappen, donkere genuanceerde pannen, wite gevels, zwarte rabat delen, één type metselsteen en houten kozijnen is geen enkele woning hetzelfde, maar vormen alle woningen straks een fijn en gemoedelijk geheel met een exclusieve uitstraling.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?