Op de hoogte van nieuwe projecten in Leusden? Klik hier!

Hartje Leusden Brinkhof - Asschat

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Leusden, project Hartje Leusden Brinkhof - Asschat

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Hartje Leusden Brinkhof - Asschat
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 295.000 - € 295.000
oppervlakte 133 - 133 m²
perceeloppervlakte 143 - 143 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed Midden
makelaar Herbrink Makelaars O.g. B.V.
tweede makelaar Makelaardij De Parel
gemeente Leusden

Informatie

Het nieuwbouwproject Hartje Leusden Brinkhof - Asschat wordt gebouwd in de plaats Leusden. Dit project bevindt zich in de wijk Leusden-Centrum West. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 8 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 295.000 tot € 295.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 133 tot ca. 133 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 143 tot 143 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Herbrink Makelaars O.g. B.V. in Leusden of bij de makelaar Makelaardij De Parel.

Andere nieuwbouwprojecten in Leusden kunt u hier vinden: Nieuwbouw Leusden

Woningen
2 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 295.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
06Te Koop14313300€ 295.000v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin
07Optie14313300€ 295.000v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin,

Type: Asschat
De tien huizen aan de Asschatterweg zijn ruime eengezinswoningen met vier verschillende karakters. De huizen hebben maar liefst 133m2 woonoppervlakte en tellen standaard drie slaapkamers en een ruime zolder. De woningen liggen in een kindvriendelijke wijk en op een steenworp afstand van winkelcentrum de Biezenkamp. Door de combinatie van verschillende tinten baksteen, afgewisseld met wit keimwerk en verschillende kozijnen is ieder huis net even anders. Dat zorgt voor een speels karakter.

Project: Hartje Leusden Brinkhof
In navolging  van het succesvolle project van Hartje Leusden fase 1, is nu ook Hartje Leusden fase 2 genaamd Brinkhof in verkoop.

Hartje Leusden Brinkhof bevindt zich op de locatie die voor de meesten bekend is als de plek waar de basisschool De Brink staat. Dit betekent dat de locatie is ingesloten tussen drie straten, namelijk de Asschatterweg, de Lindenlaan en de Lijsterbeslaan.

Binnen het plan is rekening gehouden met ruime woningen die goed aansluiten op de huidige architectuur in de wijk.

Over BrinkhofBrinkhof grenst aan het winkelcentrum De Biezenkamp. Dit nieuwbouwproject is kleinschalig van opzet en is gevestigd in een kindvriendelijke bestaande woonwijk rond de Lindelaan en Lijsterbeslaan. De voorzieningen zitten letterlijk om de hoek. Van basisscholen tot kinderopvang en van supermarkten tot de bakker en slager. En je kunt in de buurt ook nog een gezellig hapje eten of drinken in de nabijgelegen restaurants en bars. Door de combinatie van verschillende tinten baksteen, afgewisseld met wit keimwerk en verschillende kozijnen zijn alle huizen van Brinkhof net even anders. Dit zorgt voor een speels karakter. Ruime twee-onder-een-kapwoningenDe stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen, type Lijsterbes, hebben veel ruimte op de begane grond en staan op brede kavels van wel tien meter breed. Hierdoor zijn de woningen ruim 155 m2. Door de extra breedte zijn er veel verschillende indelingen mogelijk. Een gezellige woonkeuken of bijvoorbeeld een aparte speelkamer op de begane grond? Het kan allemaal! Sfeervolle eengezinswoningenDe eengezinswoningen bestaan uit twee verschillende woningtypen, namelijk het type Linde en het type Asschat.Beide woningtypen zijn met een woningoppervlak van circa 130 m2 ruim van opzet, tellen standaard drie slaapkamers en een zolder. Door de combinatie van verschillende tinten bakstenen, wit keimwerk en afwisseling in kozijnen ontstaat een speels karakter. De architectuur van de woningen sluit mooi aan op de bestaande woningen in de omgeving. Er is veel aandacht besteed aan detaillering en materiaalgebruik. Denk bijvoorbeeld aan een rijke aankleding door het toepassen van tuitgevels en zinken daklijsten en goten.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?