Op de hoogte van nieuwe projecten in Oost Gelre? Klik hier!

Flierbeek 2e Fase - Heemhof

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Lichtenvoorde, project Flierbeek 2e Fase - Heemhof

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Flierbeek 2e Fase - Heemhof
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
type buitenruimte tuin
privé parkeerplaats nee
status in verkoop
koopprijs € 259.000 - € 264.000
oppervlakte 121 - 121 m²
perceeloppervlakte 285 - 285 m²
inhoud 518 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

makelaar Seesink Makelaars
gemeente Oost Gelre

Plan Flierbeek

Uniek wonen in een groen, waterrijk en ruim opgezette woonomgeving? Dat kan! Plan Flierbeek 2de fase is een eigentijds plan met veel openbare groenvoorzieningen, verschillende woningtypen en voldoende omgevingsruimte. Plan Flierbeek is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Lichtenvoorde en ligt op een steenworp afstand van het prachtige buitengebied met haar glooiend landschap en uitgestrekte landerijen. Het levendige centrum van Lichtenvoorde is eenvoudig bereikbaar en beschikt over alle voorzieningen, supermarkten, drogisterijen, kledingwinkels en horeca. De markt is dan ook het centrale punt van Lichtenvoorde en kenmerkt zich door haar gezelligheid.

Op plan Flierbeek wordt een aanvang genomen met de verkoop van drie nieuwe woningtypes in verschillende categorieën. Het gaat om 6 rijenwoningen, 8 royale twee onder één kap woningen en 10 halfvrijstaande levensloopbestendige woningen. Alle woningen zijn optimaal geïsoleerd en kennen een uitstekend afwerkingsniveau.

Bijzonderheden:

Royale 2-1 kapwoningen met garage

Type “Heemhof”

In het nieuwbouwplan Flierbeek fase 2 in Lichtenvoorde worden aan de “Sperwer” ruime eigentijdse twee onder een kapwoningen gerealiseerd met aangebouwde garage. De woningen zijn gesitueerd op ruime bouwpercelen met diepe achtertuinen grenzend aan een groenzone met waterloop.

De indeling van de woning omvat een hal, toilet, ruime L-vormige woonkamer en open keuken. Via de vaste trap gaat u naar de eerste verdieping waar zich bevinden de ruime ouderslaapkamer en een tweetal kinderkamers alsmede de badkamer. Vanuit de eerste verdieping brengt een vaste trap u naar de tweede verdieping waarop een ruime vierde kamer aangebracht kan worden. Royale gootoverstekken, het uitstekende materiaalgebruik, afwerkingsniveau en optimale isolatievoorzieningen, gecombineerd met scherp geprijsde koopsommen completeren deze fraaie gezinswoning.


foutje ontdekt?