Op de hoogte van nieuwe projecten in Oost Gelre? Klik hier!

Flierbeek 2e Fase - Voorde

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Lichtenvoorde, project Flierbeek 2e Fase - Voorde

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Flierbeek 2e Fase - Voorde
aantal koopwoningen 10
aantal beschikbaar 6
type woningen 2 onder 1 kap
type buitenruimte tuin
status in verkoop
koopprijs € 235.000 - € 239.000
oppervlakte 133 - 135 m²
perceeloppervlakte 237 - 292 m²
inhoud 523 - 537 m³
aantal kamers 2

Betrokken partijen

makelaar Seesink Makelaars
gemeente Oost Gelre

Plan Flierbeek

Uniek wonen in een groen, waterrijk en ruim opgezette woonomgeving? Dat kan! Plan Flierbeek 2de fase is een eigentijds plan met veel openbare groenvoorzieningen, verschillende woningtypen en voldoende omgevingsruimte. Plan Flierbeek is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Lichtenvoorde en ligt op een steenworp afstand van het prachtige buitengebied met haar glooiend landschap en uitgestrekte landerijen. Het levendige centrum van Lichtenvoorde is eenvoudig bereikbaar en beschikt over alle voorzieningen, supermarkten, drogisterijen, kledingwinkels en horeca. De markt is dan ook het centrale punt van Lichtenvoorde en kenmerkt zich door haar gezelligheid.

Op plan Flierbeek wordt een aanvang genomen met de verkoop van drie nieuwe woningtypes in verschillende categorieën. Het gaat om 6 rijenwoningen, 8 royale twee onder één kap woningen en 10 halfvrijstaande levensloopbestendige woningen. Alle woningen zijn optimaal geïsoleerd en kennen een uitstekend afwerkingsniveau.

Bijzonderheden:

Unieke levensloopbestendige woningen met berging

Type “Voorde”

Wilt u wonen met het oog gericht op de toekomst, dan zijn deze levensloopbestendige woningen, waarbij wonen en slapen zich op de begane grond bevinden, een aantrekkelijk alternatief. In het nieuwbouwplan Flierbeek fase 2 in Lichtenvoorde worden aan de “Sperwer” slechts een tiental van dit woningtype in de uitvoering twee onder een kap gerealiseerd. Middels een ruime entree en halpartij bereikt u de royale L-vormige woonkamer met open keuken. Deze keuken kunt u straatgericht of tuingericht aanbrengen. De aanbouw met gangpartij geeft toegang naar de binnen berging, toiletruimte, badkamer (rolstoel toegankelijk) en een tuingerichte slaapkamer. Vanuit de hoofdbouw brengt een vaste trap u naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich een ruime zolder met dakkapel en de mogelijkheid voor twee extra slaapkamers. De fraaie architectuur met royale overstekken, een dakkapel op de verdieping en de fraaie uitbouw aan de voorzijde bezorgt de bewoner een hoogwaardig woongenot.


foutje ontdekt?