Op de hoogte van nieuwe projecten in Stichtse Vecht? Klik hier!

Cronenburgh - Villa's

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Loenen aan de Vecht, project Cronenburgh - Villa's

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Cronenburgh - Villa's
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 825.000 - € 850.000
oppervlakte 180 - 196 m²
perceeloppervlakte 486 - 567 m²
inhoud 816 - 892 m³
aantal kamers 7

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Kennemerland Beheer B.V.
makelaar Kappelle Onroerend Goed
gemeente Stichtse Vecht

Informatie

In Loenen aan de Vecht (gemeente Stichtse Vecht) wordt het nieuwbouwproject Cronenburgh - Villa's gerealiseerd. Dit is in de wijk Plassengebied. Dit project omvat slechts 4 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 825.000 tot € 850.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 180 tot ca. 196 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 486 tot 567 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Kappelle Onroerend Goed in Loosdrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Stichtse Vecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Stichtse Vecht

Woningen
2 van 4 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 825.000 tot Euro 850.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
A04Te Koop5671808167€ 850.000v.o.n. 
Achtertuin,
A05Te Koop4861968927€ 825.000v.o.n. 
Achtertuin,

Type: Villa's
In Cronenburgh bieden wij nog diverse villa's te koop aan. Deze (half)vrijstaande woningen zijn allemaal verschillend qua uiterlijk, oppervlakte en ligging!

Project: Cronenburgh
Een uniek project op een prachtige locatie, uitgevoerd met drie architecten. Die zijn erin geslaagd om op artistieke wijze de afwisseling van het oude dorp te laten reflecteren in de luxe nieuwbouw.
Alle huizen zijn uniek en door de diversiteit in architectuur krijgt de wijk een geheel eigen sfeer, die prima aansluit op de gezelligheid in het artistieke Loenen aan de Vecht. Kennemerland Beheer (KB Wonen) ontwikkelt het derde deelplan in Cronenburgh. Dat betekent: daadkracht & deskundigheid en dus creatieve oplossingen en een snelle, milieu­vriendelijke realisatie van de bouw.

De ligging
Loenen aan de Vecht ligt ideaal. Precies tussen Amsterdam en Utrecht, vlakbij Hilversum en in een prachtig stukje Nederland. Het gebied is uitstekend ontsloten. De A2 ligt op een paar ­autominuten afstand. En vanaf NS station Breukelen kunt u per trein razendsnel doorreizen naar Amsterdam, Schiphol en Utrecht. Ook zijn er goede busverbindingen met Loenen.

Wat een mogelijkheden!
Wie in Loenen woont, leeft midden in de natuur. Recreatiemogelijkheden te over. Het gebied bestaat voor eenderde deel uit water en is ideaal voor watersporters. En wie de fiets pakt, of van wandelen houdt, vindt prachtige dorpjes, bossen en diverse bezienswaardigheden in de directe omgeving. Houdt u van golfen? Er ligt een prachtige 9-holes golfbaan vlakbij Cronenburgh. Ook biedt de gemeente Loenen alles wat een modern mens nodig heeft: scholen, winkels en goede medische voorzieningen op loopafstand.
Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?