Op de hoogte van nieuwe projecten in Groningen? Klik hier!

Meerstad, Meer Wonen - Ruime vrijstaande woningen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Meerstad, project Meerstad, Meer Wonen - Ruime vrijstaande woningen

Algemene informatie

naam project Meerstad, Meer Wonen - Ruime vrijstaande woningen
aantal koopwoningen 19
aantal beschikbaar 8
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 384.954 - € 503.021
oppervlakte 170 - 170 m²
perceeloppervlakte 781 - 1535 m²
inhoud 685 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar KUUB centrum particuliere bouw
makelaar Pegasus Vastgoed
gemeente Groningen

Informatie

In Meerstad (gemeente Groningen) wordt het nieuwbouwproject Meerstad, Meer Wonen - Ruime vrijstaande woningen gerealiseerd. Dit is in de wijk Meeroevers. Dit project omvat 19 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 384.954 tot € 503.021. De woningen hebben een oppervlak vanaf 170 tot ca. 170 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 781 tot 1535 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Pegasus Vastgoed in Groningen.

Andere nieuwbouwprojecten in Groningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Groningen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
8 van 19 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 384.954 tot Euro 503.021
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop12151706855€ 453.913v.o.n. 
2Te Koop7811706855€ 384.954v.o.n. 
6Te Koop12161706855€ 453.569v.o.n. 
11Te Koop12231706855€ 455.165v.o.n. 
16Te Koop14561706855€ 491.650v.o.n. 
17Te Koop10861706855€ 432.713v.o.n. 
18Te Koop10971706855€ 434.435v.o.n. 
19Te Koop15351706855€ 503.021v.o.n. 

Type: Ruime vrijstaande woningen
Fase 2 biedt royale kavels in de landelijke omgeving van Meerstad. De kavels liggen aan de randen van de buurt. Hier heeft u alle ruimte om uw droomhuis te realiseren met een tuin en bijgebouwen die passen bij uw wensen. De woning draaien, uitbreiden of een grote schuur toevoegen? Het kan allemaal! Op deze kavels realiseren wij voor u een eigen veranda- of landwoning. Op de afbeeldingen ziet u enkele voorbeelden. 

XL Basiswoning
Het ontwerp van de XL Basiswoning biedt veel ruimte waarmee u nog alle kanten op kunt. De woning is circa 7 meter breed, circa 10 meter diep en heeft twee volledige woonlagen plus een royale zolder. U kunt de woning indelen naar uw eigen smaak. Wenst u de woonkamer en keuken apart of betrekt u de keuken bij uw woonkamer, waarmee u een royale woonkeuken creëert? De eerste verdieping heeft ruimte voor minimaal 3 slaapkamers en op de tweede verdieping is er voldoende ruimte voor extra slaapruimte of hobbyruimte. Deze woning is daarnaast op verschillende manieren uit te bereiden; een verlenging van alle woonlagen, een uitbouw of bijvoorbeeld een eigen garage.  

XL Verandawoning
Het ontwerp van deze woning heeft als uitgangspunt: veel ruimte beneden! De naam komt voort uit de mooie veranda van deze woning, met veel licht en ruimte richting de tuin. De ruime maatvoering van de benedenverdieping biedt veel mogelijkheden voor de indeling. Zo kunt u denken aan praktijk-/werkruimte aan huis, een royale woonkeuken of royale slaapkamer met badkamer op de begane grond. Royaal is hier het toverwoord en komt in alle ruimtes terug, op een manier zoals u dat zelf wenst. 

XL Landwoning
De landwoning dankt zijn naam aan het landelijke karakter van de grote kavels. Het uitgangspunt is een ruime gezinswoning met royale kamers, boven en beneden. Ook hier geeft de maatvoering alle gelegenheid voor zeer diverse indelingen met bijvoorbeeld een woonkeuken of aparte speelruimte voor de kinderen. De tweede verdieping mag geen zolder genoemd worden, want ook hier is plaats voor meerdere kamers. 4, 5 of zelfs 6 slaapkamers worden met gemak gerealiseerd!


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Meerstad, Meer Wonen
Royaal wonen zoals u dat wilt!
Bij Meer Wonen realiseert u echt uw eigen woning, want niemand is hetzelfde en niemand heeft precies dezelfde woonwensen. Met de architect ontwerpt u uw eigen woning, passend bij uw budget. Samen bepaalt u de afmeting, de indeling en de ruimtes van het huis. Genoeg ruime slaapkamers voor uw hele gezin? Of juist weinig slaapkamers op de verdieping maar wel veel ruimte beneden? En wat denkt u van een mooie klusschuur op het erf? Of ziet u liever een mooie veranda met zicht op uw riante tuin? Geen probleem. Er is meer mogelijk dan u denkt, u zegt het maar.

Het ontwerp
Architectenbureau De Zwarte Hond heeft met de bewoners van het eerste uur het basisontwerp voor de buitenkant van de woningen gemaakt. Woningen van hoge kwaliteit met volop ruimte voor variatie. Alle woningen worden volgens deze architectuur uitgewerkt tot steeds weer een unieke woning, zodat de woning past bij uw individuele wensen. De kwaliteit en uitstraling zorgen voor een samenhang in de buurt, die alle potentie heeft om de mooiste buurt van Meerstad te worden! U kunt het zelf beoordelen, want fase 1 is bijna gereed. En wilt u snel bouwen? Ook dat is geen probleem. Wij wachten niet tot 70% van alle woningen zijn verkocht, maar starten met uw woning zodra de bouwvergunning is afgegeven. 

Energie? Welke energie?
Als u dat wilt dan is de hoge energierekening vanaf nu verleden tijd! De woningen zijn in basis al zo ontworpen dat een lage energierekening vanzelfsprekend is. Wilt u zelfs helemaal geen energielasten meer? Kies zelf uit de verschillende energiepakketten die het beste aansluiten bij uw wensen en verbruik.

Meer Wonen
- Ruime vrijstaande woning  - Grote kavels van 781m² tot 1.535m² 
- Veel indelingsmogelijkheden en opties 
- In samenspraak met de architect uw woning vormgeven 
- Lage of zelfs geen energielasten 
- In een dorps, gezellig wijkje 
- Landelijke, groene omgeving, Woldmeer om de hoek 
- Op fietsafstand van stadscentrum Groningen

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?