Op de hoogte van nieuwe projecten in Groningen? Klik hier!

De Wierde Mijn Schuurwoning

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Meerstad, project De Wierde Mijn Schuurwoning

Algemene informatie

naam project De Wierde Mijn Schuurwoning
aantal woningen 8
type woningen vrijstaand
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

makelaar Wichers Van der Schaaf
gemeente Groningen

Belangrijke data

start verkoop 1e kwartaal 2017

Informatie

In Meerstad (gemeente Groningen) wordt het nieuwbouwproject De Wierde Mijn Schuurwoning gerealiseerd. Dit is in de wijk Meeroevers.

De oplevering van deze woningen start 1e kwartaal 2017. De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Wichers Van der Schaaf in Groningen.

Andere nieuwbouwprojecten in Groningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Groningen

De Wierde - Mijn Schuurwoning

Woont u graag vrijstaand, gelijkvloers, midden in de natuur, karakteristiek, flexibel en energiezuinig?

Dan bent u bij Mijn Schuurwoning aan het goede adres! Mijn Schuurwoning is geïnspireerd door het Scandinavisch wonen: gelijkvloers en midden in de natuur in een woning met eerlijke en natuurlijke materialen. En dat alles met veel licht (ramen), veel lucht (extra plafondhoogte), hout in interieur en exterieur en een overdekte buitenruimte. Dit is heerlijk en zorgeloos wonen!

In Meerstad worden acht van deze prachtige woningen gerealsieerd op de Wierde in Tersluis. Wonen op De Wierde is groen, waterrijk en royaal wonen. Groen en waterrijk want het plan wordt omzoomd door een circa tien meter brede groen- en waterpartij. Royaal wonen omdat elke kavel minimaal 600 m2 groot is. 

U kunt kiezen uit drietype woningen: 
  • Type Lageland: Met zowel slaapkamers en badkamer opde verdieping als de begane grond.
  • Type Lolland: Een echte gezinswoning met vier slaapkamers op de verdieping en op de begane grond een zitkamer en separate woonkeuken.
  • Type Bornholm: Waarbij zowel de woonkamer, keuken als drie slaapkamers en de badkamer op de begane grond gerealiseerd worden. Hiermee is de woning levensloopbestendig.
Voor alle woningen geldt dat deze zo wordt uitgevoerd dat op enkele plekken de houten draagconstructie zichtbaar is. Dit geeft de woning karakter en laat de herkomst van de bouwmaterialen zien. Achterin de tuin vindt u een carport en berging.

Deze bijzondere en ruime schuurwoningen zijn beschikbaar vanaf € 440.000 v.o.n.

foutje ontdekt?