Op de hoogte van nieuwe projecten in Meppel? Klik hier!

6 duurzame woningen Nieuwveense Landen - Vrijstaande woningen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Meppel, project 6 duurzame woningen Nieuwveense Landen - Vrijstaande woningen

Algemene informatie

naam project 6 duurzame woningen Nieuwveense Landen - Vrijstaande woningen
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 277.500 - € 287.500
oppervlakte 145 - 145 m²
perceeloppervlakte 307 - 350 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Pijkeren Woningbouw b.v.
makelaar Van Dorsten Makelaars
gemeente Meppel

Informatie

In Meppel wordt het nieuwbouwproject 6 duurzame woningen Nieuwveense Landen - Vrijstaande woningen gerealiseerd. Dit is in de wijk Meppel. Dit project omvat slechts 2 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 277.500 tot € 287.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 145 tot ca. 145 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 307 tot 350 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Dorsten Makelaars in Meppel.

Andere nieuwbouwprojecten in Meppel kunt u hier vinden: Nieuwbouw Meppel

Woningen
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 277.500 tot Euro 287.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
23Te Koop30714505€ 277.500v.o.n. 
24Te Koop35014505€ 287.500v.o.n. 

Type: Vrijstaande woningen
De woningen zijn voorzien van een garage/ berging en hebben al in basis een ruime maatvoering met een breedte van ca. 6,5 m en een diepte van 11,0 m. Optimaal wooncomfort!
Door de woningen op een slimme manier te positioneren, te schakelen en te spiegelen, ontstaat er een gevarieerd straatbeeld dat zich voegt in de klein stedelijke opzet van de wijk.
Door verschillende accenten in de gevels aan te brengen hebben de woningen een ´eigen´ herkenbaarheid. De ramen zijn zo gepositioneerd dat er verscheidenheid in de gevels ontstaat, maar tegelijkertijd blijft de privacy van de woningen onderling gewaarborgd. De hoge ramen aan de voorgevels zorgen overdag voor een aangename lichtinval in de woonkamers. De gevelafwerking met oranjerode bakstenen en bruine houten gevelinvullingen zijn de bindende factor tussen de verschillende woningen.

Aangenaam duurzaam


Nieuwveense Landen heeft het streven de wijk zo klimaatbestendig mogelijk te maken. Om die reden heeft MeppelEnergie een duurzaam energiesysteem ontwikkeld waar de woningen op aangesloten worden. In combinatie met een hoge isolatiewaarde van de gevels, begane grondvloer en het dak betekent dit een maandelijkse besparing op de stookkosten en een comfortabel binnenklimaat.

Project: 6 duurzame woningen Nieuwveense Landen
Op een prachtige locatie in Nieuwveense Landen, de nieuwste woonwijk van Meppel, heeft Van Pijkeren Woningbouw B.V. in samenwerking met PvK Architecten een zestal woningen ontwikkeld. Het betreft vier twee-onder-één-kap-woningen en twee vrijstaande woningen met geschakelde garage.

Nieuwveense Landen


De woonwijk Nieuwveense Landen waar de woningen gerealiseerd worden bevind zich ten noorden van Meppel, tussen de kern Nijeveen en Meppel in. Door de ligging aan de rand van het centrum vind u alle benodigde voorzieningen in de nabije omgeving en is een goede ontsluiting gewaarborgd. De wijk kenmerkt zich verder door veel groen- en watervoorzieningen en een aaneengesloten reeks van straatjes, stegen en pleinen. Aan de rand van deze pleinenreeks worden de woningen gerealiseerd.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?