Op de hoogte van nieuwe projecten in Eijsden-Margraten? Klik hier!

Mesch Klein Bourgogne - Chablis

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Mesch, project Mesch Klein Bourgogne - Chablis

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Mesch Klein Bourgogne - Chablis
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 3
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 375.000 - € 380.000
oppervlakte 141 - 141 m²
perceeloppervlakte 485 - 490 m²
inhoud 585 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
makelaar Damen Makelaardij
gemeente Eijsden-Margraten

Informatie

Het nieuwbouwproject Mesch Klein Bourgogne - Chablis wordt gebouwd in de plaats Mesch, in de gemeente Eijsden-Margraten. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 00 Eijsden. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 3 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 375.000 tot € 380.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 141 tot ca. 141 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 485 tot 490 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Damen Makelaardij in Maastricht.

Andere nieuwbouwprojecten in Eijsden-Margraten kunt u hier vinden: Nieuwbouw Eijsden-Margraten

Woningen
3 van 3 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 375.000 tot Euro 380.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
2Te Koop4851415855€ 375.000v.o.n. 
3Te Koop4901415855€ 375.000v.o.n. 
4Te Koop4851415855€ 380.000v.o.n. 

Type: Chablis
Wij hebben een mooie vrijstaande woning voor u ontwikkeld met garage en bijkeuken. 3 Chablis woningen in wit aan de Bourgogne en een Pinot Noir woning in rood aan Op den Dries.
Qua vormgeving zijn er diverse keuzemogelijkheden in de gevelindelingen en de dakrand om uw woning naar eigen smaak verder vorm te geven.
 
Indeling
De woning beschikt over een erker aan de voorzijde, 3 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet op de verdieping. Uiteraard zijn er mogelijkheden om de woning op de begane grond uit te breiden, een kamer en suite te realiseren en bijvoorbeeld een vierde en vijfde slaapkamer te maken.
 
Energiezuinig
Standaard worden deze woningen uitgerust met zonnepanelen op het dak.

Project: Mesch Klein Bourgogne
Het project 'Klein Bourgogne' ligt in een prachtige heuvellandschap te Mesch op de hoek van de Bovenstraat en de Bourgogne. Aan de zuidzijde van het plan ligt de Voer, de Voer is een zijrivier van de Maas. Mesch is het zuidelijkste kerkdorp van Nederland en maakt onderdeel uit van de gemeente Eijsden-Margraten. De locatie geeft de mogelijkheid (maximaal) 4 nieuwbouwwoningen te realiseren.
 
Een woning is gesitueerd aan de Bovenstraat. De overige drie woningen liggen in een carré, als verwijzing naar de Zuid Limburgse carréboerderijen, en zijn gesitueerd rondom een gezamenlijk hof.
 
Mesch is rustig gelegen, maar binnen afzienbare afstand bevindt u zich in grote steden zoals Maastricht, Luik, en Aken. Een ideale woonlocatie om te genieten van de rust en natuur.
 
De uitstraling en indeling van deze woningen bepaalt u zelf. Het gaat hierbij namelijk om een unieke kans, waarbij u al in het ontwikkelingsproces betrokken wordt bij het project zodat u invloed heeft op het ontwerp van de woning. U kunt uw eigen wensen en behoeften kenbaar maken zodat wij voor u een woning op maat kunnen realiseren. U weet dus wat u koopt!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?