Op de hoogte van nieuwe projecten in Middelburg? Klik hier!

Mortiere fase 7c - Margriet

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Middelburg, project Mortiere fase 7c - Margriet

Algemene informatie

naam project Mortiere fase 7c - Margriet
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 299.000 - € 299.000
oppervlakte 128 - 128 m²
perceeloppervlakte 238 - 238 m²
inhoud 550 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
makelaar Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
tweede makelaar Schinkel De Weerd Makelaardij
gemeente Middelburg

Informatie

Het nieuwbouwproject Mortiere fase 7c - Margriet wordt gebouwd in de plaats Middelburg. Dit project bevindt zich in de wijk Middelburg-Zuidoost. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 6 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 299.000 tot € 299.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 128 tot ca. 128 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 238 tot 238 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Makelaardij Faasse & Fermont B.V. in Goes of bij de makelaar Schinkel De Weerd Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Middelburg kunt u hier vinden: Nieuwbouw Middelburg

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 6 woningen beschikbaar
Prijs Euro 299.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
48Te Koop2381285505€ 299.000v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin, Woningborg,

Type: Margriet
De Margriet is een 2/1-kap woning in de typisch jaren '30 stijl.

Dit is de laatste woning van dit project, dat eind juli in aanbouw gaat. Deze woning wordt aangeboden inclusief enkele opties, waaronder een aangebouwde garage! Vraag de makelaar naar alle informatie.

Indeling: entreehal, toilet, en opgang naar de verdieping, ruime L-vormige woonkamer met veel licht door de diverse raampartijen, open keuken aan de achterzijde (mogelijkheid voor uitbouw) met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. Eerste verdieping: overloop, grote ouderslaapkamer aan de voorzijde, 2 slaapkamers aan de achterzijde en ruime badkamer met toilet, douche, wastafel en optioneel ligbad. Tweede verdieping: open zolder met technische ruimte, wasmachine-aansluiting en de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te realiseren.

De tuinen van de woningen zijn gelegen op het zuid-westen. Tevens zijn de woningen verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen, en zijn ze zeer energiezuinig!

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Mortiere fase 7c
Er bloeit iets nieuws in Mortiere. Fase 7 kenmerkt zich door ruim opgezette straten, weinig doorgaande wegen en veel groen. Heel kindvriendelijk dus en gelegen op fietsafstand van het stadscentrum van Middelburg.
Er is een ruime variatie in woningtypen met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Diverse woningen liggen aan het water of kijken er op uit. Qua architectuur sluiten ze helemaal aan bij de jaren 30 stijl van de wijk: een tijdloze uitstraling met veel karakteristieke details zodat iedere woning uniek is!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?