Op de hoogte van nieuwe projecten in Middelharnis? Klik hier!

DOCK187 fase 2 - Hoekwoning type MH02

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project DOCK187 fase 2 - Hoekwoning type MH02
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 218.450 - € 218.450
oppervlakte 107 - 107 m²
perceeloppervlakte 124 - 124 m²
inhoud 410 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bloklandhuizen
tweede projectontw. Gebroeders Blokland B.V.
makelaar van Alphen makelaardij
tweede makelaar Struijk & Struijk Makelaardij
gemeente Middelharnis

Informatie

Het nieuwbouwproject DOCK187 fase 2 - Hoekwoning type MH02 wordt gebouwd in de plaats Middelharnis. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 03 Middelharnis. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 1 te koop staande hoekwoning.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 218.450 tot € 218.450. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 107 tot ca. 107 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 124 tot 124 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar van Alphen makelaardij in Middelharnis of bij de makelaar Struijk & Struijk Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Middelharnis kunt u hier vinden: Nieuwbouw Middelharnis

Woningen
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 218.450
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop1241074103€ 218.450v.o.n. 
Woningborg,

Type: Hoekwoning type MH02
De ligging aan het water geeft deze mooie gezinswoning niet alleen een landelijke allure, maar zorgt ook voor de nodige privacy. Het is hier prachtig wonen met dit vrije uitzicht, heel veel natuurlijke lichtinval en een heerlijke tuin achter… Zeker voor gezinnen met opgroeiende kinderen biedt deze woning alles wat je zoekt, met de ruime living, drie slaapkamers op de eerste verdieping en nog alle ruimte op de tweede verdieping om een extra slaap- of hobbykamer te realiseren.

Project: DOCK187 fase 2
In de nieuwe wijk DOCK187 word je in alle opzichten op je wenken bediend. Je leeft letterlijk aan de rand van de polder, maar hoeft nooit ver te gaan. Of je nu wilt sporten, wilt spelen, uit eten wilt gaan, van de natuur wilt genieten of - want dat kan natuurlijk ook gewoon in Middelharnis - even lekker een middagje wilt winkelen. Je staat immers in een mum van tijd in de gezellige winkelstraat aan ‘d’n Diek’ dat door zijn centrumfunctie eigenlijk alle winkels, bedrijven en voorzieningen heeft die je zo’n beetje kunt bedenken. En zou je net wat zoeken wat in Middelharnis niet te koop is? Dan woon je ook weer zo centraal dat je met de auto in een half uurtje in de grote stad bent!

Na de grote belangstelling voor de gezinswoningen in de eerste fase, gaat nu eindelijk IIDOCK187 in verkoop. Voor deze nieuwe reeks gezinswoningen liet de architect zich inspireren door het profiel van een kasteel, een landgoed aan het water. Een prachtig geheel, en tegelijkertijd is elke woning uniek en individueel ontworpen. Ook in deze fase heb je dan ook weer alle keus: van de ruime gezinswoningen tot ronduit monumentale hoekwoningen (ruimte voor 7 slaapkamers!) en verrassende poortwoningen met een volkomen vrije living op de eerste verdieping en een werkkamer beneden.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?