Op de hoogte van nieuwe projecten in Middelharnis? Klik hier!

DOCK187 fase 2 - Rijwoning type MH02

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project DOCK187 fase 2 - Rijwoning type MH02
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 208.450 - € 208.450
oppervlakte 102 - 102 m²
perceeloppervlakte 119 - 119 m²
inhoud 377 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bloklandhuizen
tweede projectontw. Gebroeders Blokland B.V.
makelaar van Alphen makelaardij
tweede makelaar Struijk & Struijk Makelaardij
gemeente Middelharnis

Informatie

In Middelharnis wordt het nieuwbouwproject DOCK187 fase 2 - Rijwoning type MH02 gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 03 Middelharnis. Dit project omvat slechts 2 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 208.450 tot € 208.450. De woningen hebben een oppervlak vanaf 102 tot ca. 102 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 119 tot 119 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar van Alphen makelaardij in Middelharnis. U kunt ook terecht bij makelaar Struijk & Struijk Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Middelharnis kunt u hier vinden: Nieuwbouw Middelharnis

Woningen
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 208.450
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Optie1191023773€ 208.450v.o.n. 
Woningborg

Type: Rijwoning type MH02
De ligging aan het water geeft deze mooie gezinswoning niet alleen een landelijke allure, maar zorgt ook voor de nodige privacy. Het is hier prachtig wonen met dit vrije uitzicht, heel veel natuurlijke lichtinval en een heerlijke tuin achteraf. Zeker voor gezinnen met opgroeiende kinderen biedt deze woning alles wat je zoekt, met de ruime living, drie slaapkamers op de eerste verdieping en nog alle ruimte op de tweede verdieping om een extra slaap- of hobbykamer te realiseren.

Project: DOCK187 fase 2
In de nieuwe wijk DOCK187 word je in alle opzichten op je wenken bediend. Je leeft letterlijk aan de rand van de polder, maar hoeft nooit ver te gaan. Of je nu wilt sporten, wilt spelen, uit eten wilt gaan, van de natuur wilt genieten of - want dat kan natuurlijk ook gewoon in Middelharnis - even lekker een middagje wilt winkelen. Je staat immers in een mum van tijd in de gezellige winkelstraat aan ‘d’n Diek’ dat door zijn centrumfunctie eigenlijk alle winkels, bedrijven en voorzieningen heeft die je zo’n beetje kunt bedenken. En zou je net wat zoeken wat in Middelharnis niet te koop is? Dan woon je ook weer zo centraal dat je met de auto in een half uurtje in de grote stad bent!

Na de grote belangstelling voor de gezinswoningen in de eerste fase, gaat nu eindelijk IIDOCK187 in verkoop. Voor deze nieuwe reeks gezinswoningen liet de architect zich inspireren door het profiel van een kasteel, een landgoed aan het water. Een prachtig geheel, en tegelijkertijd is elke woning uniek en individueel ontworpen. Ook in deze fase heb je dan ook weer alle keus: van de ruime gezinswoningen tot ronduit monumentale hoekwoningen (ruimte voor 7 slaapkamers!) en verrassende poortwoningen met een volkomen vrije living op de eerste verdieping en een werkkamer beneden.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?