Op de hoogte van nieuwe projecten in Middelharnis? Klik hier!

DOCK187 fase 2 - Rijwoning type SD07

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project DOCK187 fase 2 - Rijwoning type SD07
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 247.950 - € 247.950
oppervlakte 133 - 133 m²
perceeloppervlakte 95 - 95 m²
inhoud 535 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bloklandhuizen
tweede projectontw. Gebroeders Blokland B.V.
makelaar van Alphen makelaardij
tweede makelaar Struijk & Struijk Makelaardij
gemeente Middelharnis

Informatie

Het nieuwbouwproject DOCK187 fase 2 - Rijwoning type SD07 wordt gebouwd in de plaats Middelharnis. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 03 Middelharnis. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 1 te koop staande rijwoning.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 247.950 tot € 247.950. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 133 tot ca. 133 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 95 tot 95 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar van Alphen makelaardij in Middelharnis of bij de makelaar Struijk & Struijk Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Middelharnis kunt u hier vinden: Nieuwbouw Middelharnis

Woningen
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 247.950
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
7Optie951335353€ 247.950v.o.n. 
Woningborg

Type: Rijwoning type SD07
Wie hoge eisen stelt aan wonen maar niet van standaard houdt, zal zich helemaal herkennen in deze bijzondere poortwoning. Door de zolderruimte in wezen naar beneden te halen verschuift het woonprogramma een verdieping omhoog. De hele eerste verdieping kan hierdoor benut worden voor de riante living, zonder uitsparingen voor de entree of het toilet. De open trap, het balkon met vrij uitzicht en het dakterras maken de unieke ruimtelijke beleving compleet.

Project: DOCK187 fase 2
In de nieuwe wijk DOCK187 word je in alle opzichten op je wenken bediend. Je leeft letterlijk aan de rand van de polder, maar hoeft nooit ver te gaan. Of je nu wilt sporten, wilt spelen, uit eten wilt gaan, van de natuur wilt genieten of - want dat kan natuurlijk ook gewoon in Middelharnis - even lekker een middagje wilt winkelen. Je staat immers in een mum van tijd in de gezellige winkelstraat aan ‘d’n Diek’ dat door zijn centrumfunctie eigenlijk alle winkels, bedrijven en voorzieningen heeft die je zo’n beetje kunt bedenken. En zou je net wat zoeken wat in Middelharnis niet te koop is? Dan woon je ook weer zo centraal dat je met de auto in een half uurtje in de grote stad bent!

Na de grote belangstelling voor de gezinswoningen in de eerste fase, gaat nu eindelijk IIDOCK187 in verkoop. Voor deze nieuwe reeks gezinswoningen liet de architect zich inspireren door het profiel van een kasteel, een landgoed aan het water. Een prachtig geheel, en tegelijkertijd is elke woning uniek en individueel ontworpen. Ook in deze fase heb je dan ook weer alle keus: van de ruime gezinswoningen tot ronduit monumentale hoekwoningen (ruimte voor 7 slaapkamers!) en verrassende poortwoningen met een volkomen vrije living op de eerste verdieping en een werkkamer beneden.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?