Op de hoogte van nieuwe projecten in Middelharnis? Klik hier!

DOCK187 fase 2 - Hoekwoning type SD07

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project DOCK187 fase 2 - Hoekwoning type SD07
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 247.950 - € 247.950
oppervlakte 133 - 133 m²
perceeloppervlakte 95 - 95 m²
inhoud 548 m³
aantal kamers 2

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bloklandhuizen
tweede projectontw. Gebroeders Blokland B.V.
makelaar van Alphen makelaardij
tweede makelaar Struijk & Struijk Makelaardij
gemeente Middelharnis

Informatie

In Middelharnis wordt het nieuwbouwproject DOCK187 fase 2 - Hoekwoning type SD07 gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 03 Middelharnis. Dit project omvat slechts 1 te koop staande hoekwoning.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 247.950 tot € 247.950. De woningen hebben een oppervlak vanaf 133 tot ca. 133 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 95 tot 95 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar van Alphen makelaardij in Middelharnis. U kunt ook terecht bij makelaar Struijk & Struijk Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Middelharnis kunt u hier vinden: Nieuwbouw Middelharnis

Woningen
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 247.950
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
6Optie951335482€ 247.950v.o.n. 
Woningborg,

Type: Hoekwoning type SD07
Wie hoge eisen stelt aan wonen maar niet van standaard houdt, zal zich helemaal herkennen in deze bijzondere poortwoning. Door de zolderuimte in wezen naar beneden te halen verschuift het woonprogramma een verdieping omhoog. De hele eerste verdieping kan hierdoor benut worden voor de riante living, zonder uitsparingen voor de entree of het toilet. De open trap, het balkon met vrij uitzicht en het dakterras maken de unieke ruimtelijke beleving compleet.

Project: DOCK187 fase 2
In de nieuwe wijk DOCK187 word je in alle opzichten op je wenken bediend. Je leeft letterlijk aan de rand van de polder, maar hoeft nooit ver te gaan. Of je nu wilt sporten, wilt spelen, uit eten wilt gaan, van de natuur wilt genieten of - want dat kan natuurlijk ook gewoon in Middelharnis - even lekker een middagje wilt winkelen. Je staat immers in een mum van tijd in de gezellige winkelstraat aan ‘d’n Diek’ dat door zijn centrumfunctie eigenlijk alle winkels, bedrijven en voorzieningen heeft die je zo’n beetje kunt bedenken. En zou je net wat zoeken wat in Middelharnis niet te koop is? Dan woon je ook weer zo centraal dat je met de auto in een half uurtje in de grote stad bent!

Na de grote belangstelling voor de gezinswoningen in de eerste fase, gaat nu eindelijk IIDOCK187 in verkoop. Voor deze nieuwe reeks gezinswoningen liet de architect zich inspireren door het profiel van een kasteel, een landgoed aan het water. Een prachtig geheel, en tegelijkertijd is elke woning uniek en individueel ontworpen. Ook in deze fase heb je dan ook weer alle keus: van de ruime gezinswoningen tot ronduit monumentale hoekwoningen (ruimte voor 7 slaapkamers!) en verrassende poortwoningen met een volkomen vrije living op de eerste verdieping en een werkkamer beneden.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?