Op de hoogte van nieuwe projecten in Middelharnis? Klik hier!

DOCK187 fase 2 - Hoekwoning type OT14

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project DOCK187 fase 2 - Hoekwoning type OT14
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 284.215 - € 284.215
oppervlakte 136 - 136 m²
perceeloppervlakte 182 - 182 m²
inhoud 538 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bloklandhuizen
tweede projectontw. Gebroeders Blokland B.V.
makelaar van Alphen makelaardij
tweede makelaar Struijk & Struijk Makelaardij
gemeente Middelharnis

Informatie

Het nieuwbouwproject DOCK187 fase 2 - Hoekwoning type OT14 wordt gebouwd in de plaats Middelharnis. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 03 Middelharnis. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 3 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 284.215 tot € 284.215. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 136 tot ca. 136 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 182 tot 182 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar van Alphen makelaardij in Middelharnis of bij de makelaar Struijk & Struijk Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Middelharnis kunt u hier vinden: Nieuwbouw Middelharnis

Woningen
1 van 3 woningen beschikbaar
Prijs Euro 284.215
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
14Optie1821365383€ 284.215v.o.n. 
Woningborg,

Type: Hoekwoning type OT14
Dankzij de brede aanbouw heeft deze hoekwoning een L-vormige living van vorstelijke afmetingen. Bijzonder is het zadeldak boven de aanbouw, waardoor het plafond er hoger is dan de rest van de living. De ruimtelijke beleving wordt hierdoor extra benadrukt. Ideaal om hier een gezellige woonkeuken te realiseren, maar met een extra tussenwand wordt het net zo eenvoudig een mooie, ruime werk- of studeerkamer of extra slaapkamer en badkamer met aan twee zijden lichtinval en uitzicht over het water.

Project: DOCK187 fase 2
In de nieuwe wijk DOCK187 word je in alle opzichten op je wenken bediend. Je leeft letterlijk aan de rand van de polder, maar hoeft nooit ver te gaan. Of je nu wilt sporten, wilt spelen, uit eten wilt gaan, van de natuur wilt genieten of - want dat kan natuurlijk ook gewoon in Middelharnis - even lekker een middagje wilt winkelen. Je staat immers in een mum van tijd in de gezellige winkelstraat aan ‘d’n Diek’ dat door zijn centrumfunctie eigenlijk alle winkels, bedrijven en voorzieningen heeft die je zo’n beetje kunt bedenken. En zou je net wat zoeken wat in Middelharnis niet te koop is? Dan woon je ook weer zo centraal dat je met de auto in een half uurtje in de grote stad bent!

Na de grote belangstelling voor de gezinswoningen in de eerste fase, gaat nu eindelijk IIDOCK187 in verkoop. Voor deze nieuwe reeks gezinswoningen liet de architect zich inspireren door het profiel van een kasteel, een landgoed aan het water. Een prachtig geheel, en tegelijkertijd is elke woning uniek en individueel ontworpen. Ook in deze fase heb je dan ook weer alle keus: van de ruime gezinswoningen tot ronduit monumentale hoekwoningen (ruimte voor 7 slaapkamers!) en verrassende poortwoningen met een volkomen vrije living op de eerste verdieping en een werkkamer beneden.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?