Op de hoogte van nieuwe projecten in Geldrop-Mierlo? Klik hier!

Ons Hof - Hoekwoningen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Mierlo, project Ons Hof - Hoekwoningen

Algemene informatie

naam project Ons Hof - Hoekwoningen
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 285.000 - € 285.000
oppervlakte 135 - 135 m²
perceeloppervlakte 223 - 223 m²
inhoud 525 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid B.V.
makelaar Makelaarskantoor Adriaan Van Den Heuvel BV
tweede makelaar Van Santvoort Makelaars
gemeente Geldrop-Mierlo

Informatie

In Mierlo (gemeente Geldrop-Mierlo) wordt het nieuwbouwproject Ons Hof - Hoekwoningen gerealiseerd. Dit is in de wijk Mierlo. Dit project omvat slechts 6 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 285.000 tot € 285.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 135 tot ca. 135 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 223 tot 223 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Makelaarskantoor Adriaan Van Den Heuvel BV in Helmond. U kunt ook terecht bij makelaar Van Santvoort Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Geldrop-Mierlo kunt u hier vinden: Nieuwbouw Geldrop-Mierlo

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 6 woningen beschikbaar
Prijs Euro 285.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
18Te Koop2231355256€ 285.000v.o.n. 

Type: Hoekwoningen
Het plan bestaat uit 18 rij- en hoekwoningen genaamd ‘Ons Hof’. De charme van het oude Luchen met haar boerderijen en landelijke sfeer hebben als inspiratie gediend voor het architectuurbeeld. Door te werken met korte rijen van maximaal vijf woningen en de woningen te groeperen rond een groen plein wordt het landelijke karakter versterkt en een intieme sfeer gecreëerd.
 
‘Ons Hof’ telt zes hoekwoningen, allen met de optie voor een levensloopbestendig woonconcept. De zeer riante begane grond biedt echter talrijke indelingsmogelijkheden, waardoor de woningen voor meerdere levensfasen geschikt zijn. Of het nu gaat om een woonkeuken, slaap- en badkamer, een speelhoek, een ‘en suite’ woonkamer of een inspirerende werkplek: de hofwoning biedt ruimte voor de meest uiteenlopende woonwensen.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Ons Hof
WONEN IN ‘ONS HOF’
Woningen gegroepeerd rond een park. Voortuinen gemarkeerd met groene hagen en bomen tussen parkeervakken. Het karakter van landelijk wonen komt terug in de architectuur en opzet van de woningen in ‘Ons Hof’. Korte rijen met maximaal vier of vijf woningen. Maar liefst 14 van de 18 woningen hebben een achtertuin op het westen. Daarbij is gedacht aan de voorkeur van jonge gezinnen, voor wie het prettig is om ’s avonds na het werk met de kinderen nog heerlijk te genieten van de avondzon.
 
LEVENSLOOPBESTENDIG
‘Ons Hof’ telt zes hoekwoningen, alle met een levensloopbestendig woonconcept. Wat bedoelen we daarmee? De zeer royale begane grond biedt talrijke indelingsmogelijkheden, waardoor de woningen voor vele levensfasen geschikt zijn. Of het nu gaat om een woonkeuken, slaap- en badkamer, een speelhoek, een ‘en suite’ woonkamer of een inspirerende werkplek: jouw hofwoning biedt ruimte voor de meest uiteenlopende woonwensen.
 
DUURZAAM
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel in ‘Ons Hof’. Inzet van herbruikbare materialen. Producten van duurzaam producerende ondernemingen. En woningen die zodanig georiënteerd zijn dat zonnepanelen rendabel kunnen worden toegepast. Bij bijna driekwart van de woningen kan dit. Geïntegreerd aan de achterzijde, zodat het dorpse beeld onaangetast blijft.
 
MANDELIG ERF: GROENE PLEK
Zes huizen grenzen direct aan een prachtige groene plek, gelegen op het zuiden: een privé-erf dat aan de kopers van bouwnummers 10 t/m 13 wordt uitgegeven. Een plek waar kinderen straks heerlijk kunnen buitenspelen en buren elkaar ontmoeten. Dus of je nu samenwoonplannen koestert, opgroeiende kinderen een fijn thuis wilt geven of welverdiend gaat genieten nadat het kroost is uitgevlogen: in ‘Ons Hof’ tref je ongetwijfeld de woning van jouw dromen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?