Op de hoogte van nieuwe projecten in Geldrop-Mierlo? Klik hier!

Ons Hof - Royale Tussenwoningen

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Ons Hof - Royale Tussenwoningen
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 235.000 - € 235.000
oppervlakte 123 - 123 m²
perceeloppervlakte 200 - 200 m²
inhoud 454 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid B.V.
makelaar Makelaarskantoor Adriaan Van Den Heuvel BV
tweede makelaar Van Santvoort Makelaars
gemeente Geldrop-Mierlo

Informatie

Het nieuwbouwproject Ons Hof - Royale Tussenwoningen wordt gebouwd in de plaats Mierlo, in de gemeente Geldrop-Mierlo. Dit project bevindt zich in de wijk Mierlo. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 8 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 235.000 tot € 235.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 123 tot ca. 123 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 200 tot 200 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Makelaarskantoor Adriaan Van Den Heuvel BV in Helmond of bij de makelaar Van Santvoort Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Geldrop-Mierlo kunt u hier vinden: Nieuwbouw Geldrop-Mierlo

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 235.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
11Optie2001234545€ 235.000v.o.n. 

Type: Royale Tussenwoningen
Het plan bestaat uit 18 rij- en hoekwoningen genaamd ‘Ons Hof’. De charme van het oude Luchen met haar boerderijen en landelijke sfeer hebben als inspiratie gediend voor het architectuurbeeld. Door te werken met korte rijen van maximaal vijf woningen en de woningen te groeperen rond een groen plein wordt het landelijke karakter versterkt en een intieme sfeer gecreëerd.
 
De royale tussenwoning is de ideale woning voor een jong gezin dat momenteel in een kleinere woning woont en graag door wil stromen. Dit type woning is 6 meter breed, waardoor er volop mogelijkheden zijn in de indeling van de woning. Daarnaast zijn verschillende typologieën aanwezig, waardoor er voldoende keuzevrijheid is. In het plan zijn 10 tussenwoningen aanwezig.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Ons Hof
WONEN IN ‘ONS HOF’
Woningen gegroepeerd rond een park. Voortuinen gemarkeerd met groene hagen en bomen tussen parkeervakken. Het karakter van landelijk wonen komt terug in de architectuur en opzet van de woningen in ‘Ons Hof’. Korte rijen met maximaal vier of vijf woningen. Maar liefst 14 van de 18 woningen hebben een achtertuin op het westen. Daarbij is gedacht aan de voorkeur van jonge gezinnen, voor wie het prettig is om ’s avonds na het werk met de kinderen nog heerlijk te genieten van de avondzon.
 
LEVENSLOOPBESTENDIG
‘Ons Hof’ telt zes hoekwoningen, alle met een levensloopbestendig woonconcept. Wat bedoelen we daarmee? De zeer royale begane grond biedt talrijke indelingsmogelijkheden, waardoor de woningen voor vele levensfasen geschikt zijn. Of het nu gaat om een woonkeuken, slaap- en badkamer, een speelhoek, een ‘en suite’ woonkamer of een inspirerende werkplek: jouw hofwoning biedt ruimte voor de meest uiteenlopende woonwensen.
 
DUURZAAM
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel in ‘Ons Hof’. Inzet van herbruikbare materialen. Producten van duurzaam producerende ondernemingen. En woningen die zodanig georiënteerd zijn dat zonnepanelen rendabel kunnen worden toegepast. Bij bijna driekwart van de woningen kan dit. Geïntegreerd aan de achterzijde, zodat het dorpse beeld onaangetast blijft.
 
MANDELIG ERF: GROENE PLEK
Zes huizen grenzen direct aan een prachtige groene plek, gelegen op het zuiden: een privé-erf dat aan de kopers van bouwnummers 10 t/m 13 wordt uitgegeven. Een plek waar kinderen straks heerlijk kunnen buitenspelen en buren elkaar ontmoeten. Dus of je nu samenwoonplannen koestert, opgroeiende kinderen een fijn thuis wilt geven of welverdiend gaat genieten nadat het kroost is uitgevlogen: in ‘Ons Hof’ tref je ongetwijfeld de woning van jouw dromen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?