Op de hoogte van nieuwe projecten in De Ronde Venen? Klik hier!

De Grutto - Maisonnettes

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Grutto - Maisonnettes
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 5
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 299.000 - € 339.000
oppervlakte 106 - 113 m²
inhoud 307 - 328 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Spelt Vastgoed B.V.
makelaar Spelt Vastgoed B.V.
gemeente De Ronde Venen

Informatie

In Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) wordt het nieuwbouwproject De Grutto - Maisonnettes gerealiseerd. Dit is in de wijk Mijdrecht. Dit project omvat slechts 5 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 299.000 tot € 339.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 106 tot ca. 113 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Spelt Vastgoed B.V. in Nieuwveen.

Andere nieuwbouwprojecten in De Ronde Venen kunt u hier vinden: Nieuwbouw De Ronde Venen

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
5 van 5 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 299.000 tot Euro 339.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop01073093€ 299.000v.o.n. 
Woningborg
2Te Koop01073093€ 299.000v.o.n. 
Woningborg,
3Te Koop01063073€ 320.000v.o.n. 
Woningborg
4Te Koop01133283€ 339.000v.o.n. 
Woningborg,
13Te Koop01073093€ 309.000v.o.n. 
Woningborg,

Type: Maisonnettes
Speciale aankoopregeling koopwoningen in nieuwbouwproject 'De Grutto' te Mijdrecht! Voor meer informatie www.speltvastgoed.nl

De maisonnettes in De Grutto kenmerken zich door het grote woonoppervlakte en de speelse indeling. De woonoppervlakten variëren van 106 tot 113 m2. Bij dit formaat appartement horen natuurlijk twee buitenruimten. Hierin is voorzien in een terras aan het water op de begane grond en een balkon op de eerste verdieping.
In de woonkamer bevindt zich een prachtige spiltrap en een vide, wat een modern en speels effect geeft.

Maisonnette type G en G2 hebben een woonkamer met een aan het water gelegen terras van ruim 20 m2. Via de inpandige spiltrap kunt u naar de bovengelegen woonkeuken van waaruit ook de twee slaapkamers (14 en 7 m2), badkamer (voorzien van ligbad, douche en wastafel), separaat toilet en berging toegankelijk zijn. De woonkeuken heeft toegang tot het tweede balkon. Type G heeft zowel op het maaiveld (parkeergarage) een toegang als op de verdieping (entree binnentuin).

In de bouwdelen A en B kunt u ook kiezen voor type I. Een speelse woning verdeeld over twee verdiepingen, gekoppeld via een inpandige spiltrap. De woonkamer met het grote terras is aan het water gelegen. Via de trap komt u op de eerste verdieping in de ruime woonkeuken. Vanuit de keuken kunt u via de gang naar de twee slaapkamers (14 en 8 m2), de badkamer (voorzien van ligbad, douche en wastafel), berging en de voordeur. Vanuit de woonkeuken kunt u direct op het aan de woonkeuken gelegen tweede balkon stappen.

Parkeren doet u in de garage onder uw woning op uw eigen parkeerplaats (een aantal maisonnettes heeft zelfs de beschikking over twee parkeerplaatsen). In de garage bevindt zich tevens de berging.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: De Grutto
Speciale aankoopregeling koopwoningen in nieuwbouwproject 'De Grutto' te Mijdrecht! Voor meer informatie www.speltvastgoed.nl

Nog enkele woningen te koop / te huur! De bouw van “de Grutto” gaat voorspoedig. Er zijn nog enkele appartementen en woningen te koop. Kiest u voor een 3-kamer appartement met groot terras, of juist een zeer ruime eengezinswoning? Laat u informeren en verrassen over dit vernieuwende project in De Ronde Venen.

“De Grutto”is het nieuwste project in De Ronde Venen. Het plan wordt gebouwd op de voormalige locatie van Party Plaza aan de Hoofdweg te Mijdrecht.
Mijdrecht is het gezellige hart van de gemeente De Ronde Venen en ligt zeer centraal ten opzichte van steden als Amsterdam, Utrecht, Woerden en Alphen aan den Rijn. Maar ook de natuurliefhebber is op zijn plek in “de Grutto”.

“De Grutto” omvat 75 woningen in een hoogwaardige setting met voor ieder wat wils; jonge mensen, ouderen, (toekomstige) gezinnen met opgroeiende, of studerende kinderen. De 75 woningen worden aangeboden in diverse varianten; penthouses, comfort-appartementen, waterfront woningen, kubistische gezinswoningen en kick-off appartementen. De woningen verschillen in oppervlakte, zonligging, privé tuin, kortom; ruime keuze!

Verkoopprijzen zijn Vrij Op Naam inclusief BTW. Huurprijzen zijn excl. BTW en servicekosten. Aan de prijzen en aan het energielabel kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?