Op de hoogte van nieuwe projecten in De Ronde Venen? Klik hier!

De Grutto - Maisonnettes

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Mijdrecht, project De Grutto - Maisonnettes

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project De Grutto - Maisonnettes
aantal huurwoningen 5
aantal beschikbaar 5
type woningen appartement
status te huur
huurprijs € 1.000 - € 1.000
oppervlakte 106 - 113 m²
inhoud 307 - 328 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Spelt Vastgoed B.V.
makelaar Spelt Vastgoed B.V.
gemeente De Ronde Venen

Informatie

Het nieuwbouwproject De Grutto - Maisonnettes wordt gebouwd in de plaats Mijdrecht, in de gemeente De Ronde Venen. Dit project bevindt zich in de wijk Mijdrecht. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 5 huur appartementen.

De prijzen van de huur woningen zijn vanaf € 1.000 tot € 1.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 106 tot ca. 113 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel te huur.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Spelt Vastgoed B.V. in Nieuwveen.

Andere nieuwbouwprojecten in De Ronde Venen kunt u hier vinden: Nieuwbouw De Ronde Venen

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
5 van 5 woningen beschikbaar
Prijs Euro 1.000
straatstatuswoonopp.kamersservicekostenprijsenergielabel
Zwaluw 25Te Huur1073€ 0€ 1.000 
Woningborg
Zwaluw 27Te Huur1073€ 0€ 1.000 
Woningborg,
Zwaluw 23Te Huur1063€ 0€ 1.000 
Woningborg,
Zwaluw 21Te Huur1133€ 0€ 1.000 
Woningborg,
Zwaluw 45Te Huur1073€ 0€ 1.000 
Woningborg

Type: Maisonnettes
Speciale aankoopregeling koopwoningen in nieuwbouwproject 'De Grutto' te Mijdrecht! Voor meer informatie www.speltvastgoed.nl

De maisonnettes in De Grutto kenmerken zich door het grote woonoppervlakte en de speelse indeling. De woonoppervlakten variëren van 106 tot 113 m2. Bij dit formaat appartement horen natuurlijk twee buitenruimten. Hierin is voorzien in een terras aan het water op de begane grond en een balkon op de eerste verdieping.
In de woonkamer bevindt zich een prachtige spiltrap en een vide, wat een modern en speels effect geeft.

Maisonnette type G en G2 hebben een woonkamer met een aan het water gelegen terras van ruim 20 m2. Via de inpandige spiltrap kunt u naar de bovengelegen woonkeuken van waaruit ook de twee slaapkamers (14 en 7 m2), badkamer (voorzien van ligbad, douche en wastafel), separaat toilet en berging toegankelijk zijn. De woonkeuken heeft toegang tot het tweede balkon. Type G heeft zowel op het maaiveld (parkeergarage) een toegang als op de verdieping (entree binnentuin).

In de bouwdelen A en B kunt u ook kiezen voor type I. Een speelse woning verdeeld over twee verdiepingen, gekoppeld via een inpandige spiltrap. De woonkamer met het grote terras is aan het water gelegen. Via de trap komt u op de eerste verdieping in de ruime woonkeuken. Vanuit de keuken kunt u via de gang naar de twee slaapkamers (14 en 8 m2), de badkamer (voorzien van ligbad, douche en wastafel), berging en de voordeur. Vanuit de woonkeuken kunt u direct op het aan de woonkeuken gelegen tweede balkon stappen.

Parkeren doet u in de garage onder uw woning op uw eigen parkeerplaats (een aantal maisonnettes heeft zelfs de beschikking over twee parkeerplaatsen). In de garage bevindt zich tevens de berging.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: De Grutto
Speciale aankoopregeling koopwoningen in nieuwbouwproject 'De Grutto' te Mijdrecht! Voor meer informatie www.speltvastgoed.nl

Nog enkele woningen te koop / te huur! De bouw van “de Grutto” gaat voorspoedig. Er zijn nog enkele appartementen en woningen te koop. Kiest u voor een 3-kamer appartement met groot terras, of juist een zeer ruime eengezinswoning? Laat u informeren en verrassen over dit vernieuwende project in De Ronde Venen.

“De Grutto”is het nieuwste project in De Ronde Venen. Het plan wordt gebouwd op de voormalige locatie van Party Plaza aan de Hoofdweg te Mijdrecht.
Mijdrecht is het gezellige hart van de gemeente De Ronde Venen en ligt zeer centraal ten opzichte van steden als Amsterdam, Utrecht, Woerden en Alphen aan den Rijn. Maar ook de natuurliefhebber is op zijn plek in “de Grutto”.

“De Grutto” omvat 75 woningen in een hoogwaardige setting met voor ieder wat wils; jonge mensen, ouderen, (toekomstige) gezinnen met opgroeiende, of studerende kinderen. De 75 woningen worden aangeboden in diverse varianten; penthouses, comfort-appartementen, waterfront woningen, kubistische gezinswoningen en kick-off appartementen. De woningen verschillen in oppervlakte, zonligging, privé tuin, kortom; ruime keuze!

Verkoopprijzen zijn Vrij Op Naam inclusief BTW. Huurprijzen zijn excl. BTW en servicekosten. Aan de prijzen en aan het energielabel kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?