Op de hoogte van nieuwe projecten in De Ronde Venen? Klik hier!

De Grutto - Penthouses

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Mijdrecht, project De Grutto - Penthouses

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project De Grutto - Penthouses
aantal huurwoningen 5
aantal beschikbaar 5
type woningen penthouse
status te huur
huurprijs € 2.000 - € 2.250
oppervlakte 185 - 221 m²
inhoud 600 - 655 m³
aantal kamers 4 - 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Spelt Vastgoed B.V.
makelaar Spelt Vastgoed B.V.
gemeente De Ronde Venen

Informatie

In Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) wordt het nieuwbouwproject De Grutto - Penthouses gerealiseerd. Dit is in de wijk Mijdrecht. Dit project omvat slechts 5 huur penthousen.

De prijzen van de huur woningen variëren vanaf € 2.000 tot € 2.250. De woningen hebben een oppervlak vanaf 185 tot ca. 221 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel te huur.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Spelt Vastgoed B.V. in Nieuwveen.

Andere nieuwbouwprojecten in De Ronde Venen kunt u hier vinden: Nieuwbouw De Ronde Venen

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
5 van 5 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 2.000 tot Euro 2.250
straatstatuswoonopp.kamersservicekostenprijsenergielabel
Zwaluw 43Te Huur1894€ 0€ 2.250 
Woningborg,
Zwaluw 55Te Huur1894€ 0€ 2.000 
Woningborg,
Zwaluw 93Te Huur1875€ 0€ 2.000 
Woningborg,
Zwaluw 95Te Huur2215€ 0€ 2.000 
Woningborg
Zwaluw 97Te Huur1855€ 0€ 2.000 
Woningborg

Type: Penthouses
Speciale aankoopregeling koopwoningen in nieuwbouwproject 'De Grutto' te Mijdrecht! Voor meer informatie www.speltvastgoed.nl

Gelegen op de bovenste verdiepingen van de bouwdelen vindt u de penthouses. Deze bieden de ruimte van een riante bungalow gecombineerd met de voordelen van een appartement. Hoewel ieder penthouse uniek is, is de grote vloeroppervlakte kenmerkend waardoor een ruime indeling mogelijk is met minimaal drie slaapkamers. Vijf penthouses hebben bovendien twee badkamers. Daarbij behoort natuurlijk een fraai balkon dat een gunstige zonligging heeft en u de gelegenheid biedt van de mooie omgeving te genieten. Zoekt u een superlatief van een penthouse? Kijkt u dan naar het penthouse met vide en bovengelegen bibliotheek, logeerkamer of werkplek!

Alle penthouses hebben een plafondhoogte tot circa 5,5 meter. Tot de penthouses behoren de woningtypen H2, J, J2, K, K2 en K3 die een oppervlakte hebben variërend van 135 m2 tot 245 m2.

Ieder penthouse heeft minimaal drie slaapkamers. Vanuit de riante woonkamer heeft u toegang tot het gunstig op de zon gelegen terras.

De penthouses hebben allemaal twee onder de binnentuin gelegen parkeerplaatsen en een aparte berging.Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: De Grutto
Speciale aankoopregeling koopwoningen in nieuwbouwproject 'De Grutto' te Mijdrecht! Voor meer informatie www.speltvastgoed.nl

Nog enkele woningen te koop / te huur! De bouw van “de Grutto” gaat voorspoedig. Er zijn nog enkele appartementen en woningen te koop. Kiest u voor een 3-kamer appartement met groot terras, of juist een zeer ruime eengezinswoning? Laat u informeren en verrassen over dit vernieuwende project in De Ronde Venen.

“De Grutto”is het nieuwste project in De Ronde Venen. Het plan wordt gebouwd op de voormalige locatie van Party Plaza aan de Hoofdweg te Mijdrecht.
Mijdrecht is het gezellige hart van de gemeente De Ronde Venen en ligt zeer centraal ten opzichte van steden als Amsterdam, Utrecht, Woerden en Alphen aan den Rijn. Maar ook de natuurliefhebber is op zijn plek in “de Grutto”.

“De Grutto” omvat 75 woningen in een hoogwaardige setting met voor ieder wat wils; jonge mensen, ouderen, (toekomstige) gezinnen met opgroeiende, of studerende kinderen. De 75 woningen worden aangeboden in diverse varianten; penthouses, comfort-appartementen, waterfront woningen, kubistische gezinswoningen en kick-off appartementen. De woningen verschillen in oppervlakte, zonligging, privé tuin, kortom; ruime keuze!

Verkoopprijzen zijn Vrij Op Naam inclusief BTW. Huurprijzen zijn excl. BTW en servicekosten. Aan de prijzen en aan het energielabel kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?